Χρύσα Ρώπα: «Εγώ χαζό τον λέω! Τον Μισθουλάκο...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την ηθοποιό στον αέρα του ACTION 24

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χρύσα Ρώπα: «Εγώ χαζό τον λέω! Τον Μισθουλάκο...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την ηθοποιό στον αέρα του ACTION 24

Το βράδυ της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Ρώπα, που πρόσφατα αποκάλυψε για την υιοθεσία της (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε στην ελληνική κοινωνία και νεολαία, αλλά έκανε λόγο και για την τραγωδία στα Τέμπη, που έχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Ρώπα για την τραγωδία στα Τέμπη

«Εμένα προσωπικά αυτή η ιστορία με τα Τέμπη δεν με βοήθησε να αναθεωρήσω πράγματα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Δεν είναι ηττοπάθεια. Γίνεται αυτό το δυστύχημα στα Τέμπη και φταίει αυτός ο χαζός. Εγώ χαζό τον λέω. Έναν χαζό, έναν βλάκα ο οποίος κοίταζε πονηρά να πάρει τη θέση. Τον μισθουλάκο! Και λες ρε παιδί μου, πώς να το μοιράσω τώρα; Έρχεται το συναίσθημα, έρχεται η λογική. Αυτό σου δημιουργεί ένα πράγμα», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένη στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα με την εκπομπή να την καλωσορίζει με ένα εισαγωγικό βίντεο για την ίδια και την προσωπικότητά της. Η ίδια ωστόσο φαίνεται να δυσαρεστήθηκε με έναν χαρακτηρισμό που της αποδόθηκε σε αυτό και είχε να κάνει με τον έντονο χαρακτήρα της, μπαίνοντας στην διαδικασία να εξηγήσει τι εννοούσε.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τα κακώς κείμενα στο χώρο, ενώ είναι γνωστή και η προστριβή που είχε με πασίγνωστο σκηνοθέτη(δείτε εδώ ποιον). Ωστόσο δεν επιθυμεί να παρερμηνεύεται η στάση της και να της αποδίδονται χαρακτηρισμοί που δεν της ταιριάζουν.

Είπε λοιπόν αφού προβλήθηκε το βίντεο που της είχαν ετοιμάσει από το Χαμογέλα και Πάλι:

«Θέλω να διορθώσω κάτι (σ.σ. βίντεο), το οποίο ήταν υπέροχο κι ευχαριστώ πολύ… Κάπου λέει ότι είμαι τσαμπουκάς, ποτέ δεν δήλωσα εγώ ότι είμαι τσαμπουκάς και δεν μου αρέσουν καθόλου ούτε οι τσαμπουκάδες ούτε οι νταήδες. Να το εξηγήσω. Είμαι τσαμπουκάς για κάποιον που θεωρεί ότι τώρα δεν πρέπει να μιλήσει επειδή του δίνουν δουλειά. Όχι, δεν είμαι τσαμπουκάς.

Όταν κάποιος διεκδικεί πολύ έντονα το αυτονόητο, τα δικαιώματά του μπορεί να μεταφράζεται ως τσαμπουκάς, αλλά δεν είμαι καθόλου. Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Δεν κυκλοφορεί στο σπίτι μου, στους φίλους μου. Αυτό ήθελα να πω για το βίντεο. Κατά τα άλλα σας ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε η Χρύσα Ρώπα.