Χρύσα Ρώπα: «Με έχεις διαλύσει! Είναι όλα τόσο μαύρα» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού στην Αθηναΐς Νέγκα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χρύσα Ρώπα: «Με έχεις διαλύσει! Είναι όλα τόσο μαύρα» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού στην Αθηναΐς Νέγκα

Το βράδυ της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Ρώπα έκανε λόγο για την ελληνική κοινωνία και τα στερεότυπα που υπάρχουν πλέον, την τραγική κατάσταση με την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη Λαρίσης, που έχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας, αλλά και την αντιμετώπιση του σταθμάρχη μετά από όλα αυτά (δείτε εδώ τα λόγια της).

Στην συνέχεια, η Χρύσα Ρώπα έκανε μια "παρατήρηση" στην παρουσιάστρια της prime time του Action 24, Αθηναΐς Νέγκα

Οι δηλώσεις της Χρύσας Ρώπα στην Αθηναΐς Νέγκα

  • Χ.Ρ. Με έχεις διαλύσει!
  • Α.Ν. Για ποιο λόγο; Νιώθετε άσχημα;
  • Χ.Ρ. Όχι, καθόλου. Μου μιλάς στον πληθυντικό; Ευχαριστώ.
  • Α.Ν. Σας ενοχλεί κάτι στις ερωτήσεις;
  • Χ.Ρ. Όχι, όπως βλέπεις απαντάω, αλλά δεν περίμενα να είναι η εκπομπή σου τόσο ανθρωποκεντρική. Γιατί μου είπαν ότι κάνεις πολιτικές συνεντεύξεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/2 η Αθηναϊς Νέγκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα, τη μητρότητα, αλλά και την παραίτηση από τον Rock FM.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες, η ίδια παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργαζόταν, άτι που αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε την εδώ). Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της (δείτε εδώ την συνέντευξη), δεν το έχει μετανιώσει διόλου.

«Πάντα κάνω διάφορες δουλειές παράλληλα, για λογούς φτώχειας. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, θα ήμουν απλά… κόρη εφοπλιστή. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, θα έκανα λιγότερους συμβιβασμούς στη δουλειά, οπότε ίσως θα με απέλυαν και θα ήμουν μια δυστυχισμένη πλούσια.

Δεν κάνω καμία τρομερή καριέρα στην τηλεόραση και σιγά – σιγά τελειώνει και αυτή η καριέρα. Δεν έχω τρομερές φιλοδοξίες. Στη ζωή, σε όλα τα πράγματα, δεν με θέλει κάνεις και ζω με αυτή την ανασφάλεια. Παραιτήθηκα από τον rock fm γαιτί οι συνθήκες αλλάζουν, έχω δυο παιδιά, είμαι και 48 ετών… δεν είμαι να με ταλαιπωρείς πολύ.

Ξεκίνησα να κάνω παιδιά μετα τα 36 και είναι πανεύκολο να έχεις παιδιά και να εργάζεσαι… το κάνουν δισεκατομμύρια γυναίκες. Αισθάνομαι πάντα εργένισσα και δεν αισθάνομαι ευκολά συντροφιά. Ένα κομμάτι της μοναχικότητας μου το κρατάω πάντα πολύ καλά.

Είμαι υπερευαίσθητη. Από μικρό παιδί έδινα την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτη και αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση αλλά υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νιώθω θεά. Ήθελα πάντα να γινώ 60 ετών γιατί στα 50 είμαστε νεόγριες. Βλέπεις την Λόπεζ στα 53 της και λες “δεν θα γίνω ποτέ έτσι”», κατέληξε η Αθηναϊς Νέγκα.