Victor Vernicos: «Εγώ κοιτάω την δουλειά μου και...» - Το σχόλιο του 16χρονου για την Eurovision

«Δεν μιλάω με τη θεία μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Victor Vernicos: «Εγώ κοιτάω την δουλειά μου και...» - Το σχόλιο του 16χρονου για την Eurovision

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Victor Vernicos. Ο 16χρονος, που θα μας εκπορσωπήσει στην φετινή Eurovision στο Λίβερπουλ, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την θεία του, Μαρίνα, για τους ανθρώπους που συμβουλεύτηκε, αλλά και για τα προγνωστικά του bbc.

Πριν από λίγες ώρες, στην εκπομπή Breakfast at star αναφέρθηκαν στο BBC, το οποίο δείχνει και προβλέπει αποκλεισμό της χώρας μας από τον δεύτερο ημιτελικό μετά από αρκετά χρόνια. Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί δημοσιεύεται από τον Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με τη μετάδοση του φετινού διαγωνισμού.

Το δημοσίευμα αναφέρει για το τραγούδι και τον εκπρόσωπό μας πως αφαιρεί το κομμάτι εκείνο που θα μπορούσε να δώσει εκείνη την κορύφωση και τη θεαματική παρουσίαση του τραγουδιού. Η πρόβλεψη αυτή του BBC βασίζεται σε κάποια στοιχεία που οι ίδιες οι χώρες έχουν καταθέσει για τη σκηνική τους παρουσία τον Μάιο, στο Λίβερπουλ -δείτε εδώ τι λένε τα στοιχήματα αναλυτικά.

Οι δηλώσεις του Victor Vernicos για την Eurovision και τα στοιχήματα

«Δεν παρακολουθώ τα προγνωστικά που μας θέλουν να μην μπαίνουμε στον τελικό. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου και είμαι έτοιμος για το Λίβερπουλ. Η Έλενα Παπαρίζου δεν με έχει πάρει ακόμη, πρέπει να με πάρει. Μίλησα με τον Σάκη Ρουβά, μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου γιατί εγώ παράγω τα πάντα», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

«Γνωριζόμαστε με τον Νίκο Αλιάγα από τότε που ήμουν δέκα ετών. Η μικρή μου αδερφή είναι καλές φίλες με την κόρη του. Δεν μιλάω με τη θεία μου, Μαρίνα Βερνίκου, είμαστε μεγάλη οικογένεια», συνέχισε.

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι διαθέσιμο και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής είναι πλέον το «What They Say», το τραγούδι με το οποίο ο 16χρονος ταλαντούχος καλλιτέχνης Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, ενώ πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε και το music video που έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το «What They Say», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Victor, που κυκλοφορεί από την Panik Records, απέσπασε κολακευτικά σχόλια από το κοινό, ενώ το music video έγινε top trend στο YouTube μέσα σε σχεδόν 24 ώρες και μετρά αθροιστικά πάνω από 500.000 views σε τρεις ημέρες.

Το video, σε σκηνοθεσία των PickCodes, συνοδεύει οπτικά τη φωνή της νέας γενιάς, που δημιουργεί, ονειρεύεται και τολμά. Παράλληλα, όπως και το τραγούδι, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ότι το «μαζί» και το «μοιράζομαι» μας κάνουν δυνατούς (δείτε εδώ το τραγούδι της Κύπρου).