«Λέει χαζομάρες, ούτε κατά διάνοια!» - Το ξεκαθάρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Σοφία Βογιατζάκη και την εκπομπή τους

Έδωσε τέλος στις φήμες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λέει χαζομάρες, ούτε κατά διάνοια!» - Το ξεκαθάρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Σοφία Βογιατζάκη και την εκπομπή τους

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ακούγεται πολύ συχνά μέσα από τις εκπομπές, ιδιαίτερα μετά τον "σάλο" που δημιουργήθηκε λόγω των δηλώσεών του για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον "πόλεμο" που ξεκίνησε ανάμεσά τους.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, όμως, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις συζητήσεις που ο ίδιος κάνει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις αλλαγές στις ώρες των εκπομπών του, αλλά και τις προτάσεις που μπορεί να έχει από άλλους σταθμούς.

Και ενώ είχε δημιουργηθεί μία φήμη ότι μπορεί να πάρει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η Σοφία Βιαγιατζάκη, προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας πως θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν και μάλιστα στην πρωινή ζώνη, φουντώνοντας τις φήμες. Για όλα αυτά, λοιπόν, απάντησε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 7/4.

Το ξεκαθάρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρωινή εκπομπή μετά τις δηλώσεις της Βογιατζάκη

«Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει πότε θα κάνει τις αλλαγές στα προγράμματα. Εμάς η δουλειά μας είναι να κάνουμε καλά γυρίσματα, όλα τα άλλα τα κανονίζει ο ΑΝΤ1», ανέφερε αρχικά.

«Τη Σοφία την εκτιμώ ιδιαίτερα και λέει χαζομάρες. Αλλά δεν συζητάμε για πρωινά, ούτε κατά διάνοια», επισήμανε έπειτα δίνοντας την απάντησή του στην ηθοποιό.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η ηθοποιός ακούγοντας όλα αυτά προχώρησε σε νέες δηλώσεις λέγοντας πως έκανε χιούμορ και πως δεν έχει νόημα μετά από 20 χρόνια να συμβεί ξανά αυτή η συνεργασία.