Δούκισσα Νομικού: «Υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να απέχει από την τηλεόραση αυτό το διάστημα (δείτε εδώ τι απάντησε για την επιστροφή της), παρόλα αυτά δεν έχει χάσει την επικοινωνία της με το κοινό, καθώς συχνά μέσω των social media απαντάει στα μηνύματα των ακόλουθών της.

Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή 7/4 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ρωτήθηκε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά. Το μοντέλο, έτσι, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση, απαντώντας για τις φορές που "πελαγώνει".

Η σπάνια εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τα παιδιά της

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω.

Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Χρειάστηκε να επικοινωνήσει με γιατρό - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δούκισσα Νομικού λόγω άγχους

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση των παιδιών της

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μοιράζεται διάφορες στιγμές με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, δεν έχει δείξει ποτέ τα προσωπάκια τους, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι μια απόφαση που έχει πάρει από την αρχή της σχέσης της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2017 σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην Μύκονο και τα δυο τους παιδάκια είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Στις 5/4 λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βάφτισε τα παιδιά της και μάλιστα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες.

Η μια φωτογραφία που δημοσίευσε είναι από τις μπομπονιέρες και η άλλη είναι φωτογραφία με όλη την οικογένεια μαζί ντυμένη στα λευκά.

Επίσης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δούκισσα Νομικού βάφτιση παιδιών

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βαφτίσια