«Είμαι πάρα πολύ καλά! Ο έρωτας...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζόζεφιν για την σχέση της με τον Νίνο

Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι πάρα πολύ καλά! Ο έρωτας...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζόζεφιν για την σχέση της με τον Νίνο

Πολλές είναι φήμες που θέλουν την Ζόζεφιν και τον Νίνο να είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz, μια είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας πριν μερικές μέρες. Μάλιστα την επιβεβαίωσε κι ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο γνωστός χορογράφος διατηρεί μια φιλική και επαγγελματική σχέση με την τραγουδίστρια οπότε είναι σίγουρο πως είναι πράγματι ζευγάρι (δείτε εδώ όσα είπε).

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου 8/4, η Ζόζεφιν μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης και αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Νίνο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζόζεφιν για την σχέση της με τον Νίνο

«Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Η τελευταία συνέντευξη της Ζόζεφιν πριν την αποκάλυψη για η σχέση της

Τη Δευτέρα 20/3 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Ελένη η νέα συνέντευξη, που παραχώρησε η Ζόζεφιν με την pop τραγουδίστρια να μιλάει από το σημείο, που γυρίστηκε το video clip για το νέο της τραγούδι ''Καθρέφτη καθρεφτάκι μου''.

Η ίδια είναι στα καλύτερα της και μέσα από ένα ακόμη εκκεντρικό της look εξομολογήθηκε όσα ονειρεύεται, τόσο για την καριέρα της στην ελληνική μουσική βιομηχανία, αλλά και για τα σχέδια, που κάνει σε ότι αφορά την καριέρα της στο εξωτερικό.

Η συζήτηση για πολλοστή φορά πήγε στα προσωπικά της Ζόζεφιν με την ίδια να ξεκαθαρίζει, πως είναι μόνη της και παρά το γεγονός, που δέχεται φλερτ, εκείνη έλεγε ότι παραμένει επικεντρωμένη στη δουλειά της (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει ο Ιακωβίδης για τη σχέση τους).

«Ήμουν αγοροκόριτσο, έπαιζα μπάλα και έκανα ελληνορωμαϊκή πάλη. Η μητέρα μου είναι εδώ και μου δίνει δύναμη. Είμαστε φίλες με τη μητέρα μου και τα συζητάμε όλα. Η συμβουλή της μητέρας μου είναι να είμαι ο εαυτός μου.

Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να αφήσω την Ελλάδα και να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Θα ήθελα να κάνω πράγματα στο εξωτερικό αλλά με την ελληνική βάση. Θα ξανασκεφτόμουν να πάω στη Eurovision. Αν τύχει το σωστό τραγούδι θα ήθελα να εκπροσωπήσω την χώρα μου αλλά και την Κύπρο στην Ευρώπη. Ο έρωτας δεν παίζει καθόλου αυτή την περίοδο, έχω άλλες προτεραιότητες. Με φλερτάρουν αλλά μένει πάνω στη σκηνή αυτό», είπε η Ζόζεφιν.