Μανούλα για 2η φορά η Εύα Τσάχρα - Η φωτογραφία με το μωρό στο μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eva_tsachra_official - instagram
eva_tsachra_official - instagram

Η Εύα Τσάχρα είναι μία πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, ενώ στη συνέχεια η ίδια απέσπασε πολύ καλές κριτικές μέσα από την παρουσία της στο Your face sounds familiar.

Σήμερα, η Εύα είναι μανούλα και μάλιστα το Σάββατο 8/4 έφερε στον κόσμο το 2ο παιδάκι της, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της έχουν και μία κόρη, η οποία πρωταγωνιστεί στα social media της τραγουδίστριας.

Μέσα από μία τρυφερή και πολύ γλυκιά ανάρτηση, που έκανε η Εύα Τσάχρα το Σάββατο 8/4 το μεσημέρι στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως γέννησε και πως έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι (δείτε εδώ πως είχε ανακοινώσει τη 2η εγκυμοσύνη της).

Η πρώτη ανάρτηση της Εύας Τσάχρα από το μαιευτήριο

«“Round 2”
Μικρούλα μου Σήμερα είδες το φως αυτού του κόσμου ! Ενός κόσμου που για πάνω από 3.000 χρόνια δεν αγαπάει τη γυναίκα .. την υποτιμά, της στερεί πολιτικά ,αθλητικά και πολιτιστικά δικαιώματα, την καίει στην πυρά ,τη βιάζει ,τη βασανίζει, την κακοποιεί και την περιθωριοποιεί. ΠΑρ' όλο που εκείνη κουβαλάει μέσα της όλη τη ΖΩΗ αυτού του κόσμου. Γι αυτό τη φοβούνται.

Γιατί η δύναμη της είναι τετραπέρατη. Όμως όλα φτιάχνουν και θα φτιάξουν. Και είναι χρέος μας να το πιστεύουμε γι αυτές τις καινούργιες ζωές. Γιατί αν δεν πιστεύουν τα παιδιά ότι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους ,τότε ποιος θα το πιστέψει;
Ελένη - Κωνσταντίνα Σ' αγαπαμε ήδη! Σ ευχαριστούμε που μας επέλεξες !
@alexisbountros σε αγαπάω και Σ ευχαριστώ γι αυτό το ταξίδι! Είναι το ωραιότερο ταξίδι της ζωής μου !
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη για τη γιατρό μας @elenialtani και βεβαίως στην υπέροχη μαία μας @yesemmyfy!», έγραψε η Εύα Τσάχρα.

H πρώτη εμφάνιση της Εύας Τσάχρα στο The voice

H Eύα Τσάχρα είχε εμφανιστεί πρώτη φορά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο The Voice πριν από 8 χρόνια, στο οποίο είχε ενθουσιάσει όλους κριτές περνώντας φυσικά στην επόμενη φάση.