Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN η Ελένη Τσολάκη - Η έκπληξη που δέχτηκε από τους συνεργάτες της για τα γενέθλιά της 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που περνάω και αυτή τη χρονιά μαζί σας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN η Ελένη Τσολάκη - Η έκπληξη που δέχτηκε από τους συνεργάτες της για τα γενέθλιά της 

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η αυριανή 10/4 μέρα για την Ελένη Τσολάκη, μιας και γιορτάζει τα γενέθλιά της. Μάλιστα, σήμερα, Κυριακή 8/4 κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Open Weekend» δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Ειδικότερα, λίγο πριν το τέλος της και χωρίς να το περιμένει, η όμορφη παρουσιάστρια δέχτηκε την πιο απρόσμενη έκπληξη από τους συνεργάτες της. Κάποια στιγμή έκλεισαν τα φώτα και όταν άναψαν εμφανίστηκαν οι τούρτες γενεθλίων της.

Φυσικά, η Ελένη Τσολάκη δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, στον αέρα της εκπομπής.

«Μου φέρατε και τα αγαπημένα μου λουλούδια! Χρόνια πολλά στην παρουσιάστρια της καρδιάς μας, γράφει η κάρτα. Αχ σας αγαπώ πολύ! Σας ευχαριστώ ρε παιδιά, με συγκινήσατε. Είμαι πολύ χαρούμενη που περνάω και αυτή τη χρονιά μαζί σας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη

Η έκπληξη που δέχτηκε η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής της για τα γενέθλιά της

Θα συνεχίσει με την ίδια εκπομπή στο OPEN;

Η Ελένη Τσολάκη καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night show, μίλησε για όλους και για όλα. Μπορεί να επικεντρώθηκε στα επαγγελματικά της, που βλέπουμε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έγινε και μια αναφορά για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, που την έφεραν σε αμηχανία - δείτε την ερώτηση που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Έπειτα από σχετική επίσης ερώτηση που της έγινε, μίλησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς η σεζόν φτάνει προς το τέλος της και όπως είναι γνωστό ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο της με το OPEN στο κανάλι το οποίο παρουσιάζει την εκπομπή Open Weekend στην πρωινή ζώνη.

Πολλά έχουν ακουστεί για προτάσεις που της έχουν κάνει και άλλα κανάλια, όπως για παράδειγμα ο ΑΝΤ1 που θέλει μάλιστα να ενεργοποιήσει την ζώνη του τα Σαββατοκύριακα.

«Η δουλειά πάει καλά! Να σε ρωτήσω επειδή ακούγονται και φήμες, τελειώνει το συμβόλαιο σου φέτος;», την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την Ελένη Τσολάκη να του απαντάει «Τελειώνουμε φέτος; Τελειώνουμε το συμβόλαιο».

«Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει η διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πως θα είναι» τόνισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια σχετικά με το αν έχει δεχτεί πρόταση από το OPEN.

«Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει, «το κάνεις ωραία, μήπως να δούμε και κάτι». Αλλά, επειδή είμαι ήδη δυόμιση χρόνια στο OPEN και είμαι καλά και με τους ανθρώπους έχω μια ωραία προσωπική ωραία σχέση, νομίζω ότι πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους και μετά όλα τα άλλα. Αλλά πάντα είναι θετικό να ακούς καλά λόγια και, επειδή δεν τα έχουν και εύκολα οι άνθρωποι, άσε αυτούς που τα λένε να τα πουν. Δεν είναι κακό» εξομολογήθηκε στη συνέχεια για τις σκέψεις που κάνει η ίδια με τις προτάσεις που της γίνονται.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, απάντησε: «Θα έκανα τα πάντα! Νομίζω ότι, επειδή, τώρα νιώθω καλά δηλαδή αισθάνομαι ότι αυτή η εκπομπή μού ταιριάζει, την αγαπώ, την ξέρω, αισθάνομαι καλά, ότι πατάω. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως».