«Πέρναγα μέσα από τον κόσμο με το βρακί και το...» - Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία με περιστατικό στο θέατρο

«Αυτός που το έκανε να κάει στην κόλαση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πέρναγα μέσα από τον κόσμο με το βρακί και το...» - Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία με περιστατικό στο θέατρο

Το βράδυ της Κυριακήςν (9/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη εκτός από τον Πάνο Καλίδη (δείτε εδώ την συνέντευξη του) και η Τραϊάνα Ανανία. Η ηθοποιός, μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ακόμη, η Τραϊάνα Ανανία, που πρόσφατα αποκάλυψε την κακοποίηση της στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ τα λόγια της) έκανε λόγο για το πιο άβολο περιστατικό που της συνέβη στο θέατρο, αλλά αναφέρθηκε και στον πραγματικό λόγο που δεν θα ήθελε να ξανα κάνει περιοδεία.

Η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε επίσης και στο πώς εμπνεύστηκε το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Ο Πήχης μου». Ακόμη, έδωσε λεπτομέρειες για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», αναπολώντας στιγμές από την πρώτη της audition.

Η αποκάλυψη της Τραϊάνας Ανανία για το άβολο περιστατικό στο θέατρο

«Εγώ όταν έβγαινα να χορέψω, είχα πάντα κάτι σαν μπουρνουζάκι, κάπα ή κάτι τέτοιο, άρα έβγαινα και περνούσα μέσα από από τον κόσμο με αυτό και όταν ανέβαινα στο stage τα άφηνα δίπλα, χόρευα και όταν τελείωνα το ξανα φόραγα και κατέβαινα. Κια μια φορά, μου το είχαν κλέψει, και έπρεπε να περάσω με το βρακί, από τον κόσμο, δηαδή πέρασα μέσα από τον κόσμο με το βρακί και το σουτιέν. Ήταν πολύ άβολο και κακό. Αυτός που το έκανε είναι κακός και να καεί στην κόλαση», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

«Για ένα πράγμα έχω μετανιώσει και είναι η περιοδεία, δεν θα ξανα πήγαινα περιοδία. Μπορείτε να μπείτε στο google να την βρείτε μια έχω κάνει. Ήταν πολύ κακό και πατριαρχικό και το όλο κλίμα και ανδροκρατούμενο και κακή ποιότητα», συνέχισε να λέει η ηθοποιός.