Χριστοφόρου για την κόντρα του με τον Θεοφάνους: «Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος»

«Δεν ασχολούμαι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστοφόρου για την κόντρα του με τον Θεοφάνους: «Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος»

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τον Γιώργο Θεοφάνους ξεκίνησε πέρσι, όταν ο συνθέτης είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξη του τους ONE ένα γκρουπ περιορισμένων δυνατοτήτων (δείτε εδώ).

«Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πώς ήταν τα πράγματα, τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της, αλλά βαριέμαι. Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα. Θα έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους; Και θέλω να πω πως δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα», είχε πει με αυστηρό τόνο τότε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, οι δηλώσεις τους δεν είχαν σταματήσει εκεί, αφού ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνέχισε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το γεγονός.

Η δήλωση του Χριστοφόρου για τον Θεοφάνους

Σε δηλώσεις λοιπόν, που έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, απάντησε σε όλα, μεταξύ άλλων και στην κόντρα τους.

«Θα γίνουν πολλά και ωραία πράγματα εν καιρώ. Θα τα πούμε όλα εν ευθέτω χρόνω», ανέφερε αρχικά για την επανένωση του συγκροτήματος ONE.

«Βρεθήκαμε μια δυο φορές στο αεροδρόμιο γιατί ταξίδευε και εκείνος στην Κύπρο για εμφανίσεις, μιλήσαμε...Εγώ τα αφήνω πίσω μου όλα αυτά, ακόμα και να με στεναχωρούν, τα αφήνω πίσω μου, δεν ασχολούμαι. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε σχετικά ερώτηση για την κόντρα του με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Αν ζήτησε συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου, καλά έκανε. Η συγγνώμη είναι καλό πράγμα. Εγώ δεν θα ήθελα συγγνώμη», απάντησε αφότου τον ενημέρωσε η δημοσιογράφος για την συγγνώμη που ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους από την Ήβη Αδάμου.