Δεν θυμίζει σε τίποτα τον Damiano της Eurovision του 21 - Πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Maneskin

Ξανθός και σχεδόν καραφλός

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δεν θυμίζει σε τίποτα τον Damiano της Eurovision του 21 - Πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Maneskin

Κι ενώ αναμένουμε την φετινή Eurovision (δείτε εδώ σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στα προγνωστικά) ο νικητής αυτής το 2021 δεν σταματά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Ο Damiano David είναι Ιταλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός γνωστός ως "frontman" του ιταλικού ροκ συγκροτήματος Måneskin, το οποίο κέρδισε το Φεστιβάλ Μουσικής Σαν Ρέμο 2021 και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2021, εκπροσωπώντας την Ιταλία με το τραγούδι "Zitti e buoni", έχει χαρακτηριστεί ότι διαθέτει το "φυσικό χάρισμα των μεγάλων frontmen", αλλά και ως πρότυπο μόδας.

Ο Damiano David γεννήθηκε στη Ρώμη σε οικογένεια αεροσυνοδών. Λόγω της φύσης της εργασίας των γονιών του, ο ίδιος και ο αδελφός του ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο από μικρή ηλικία και ήρθαν σε επαφή με διάφορους πολιτισμούς.

Μετά τη νίκη στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2021, ο David κατηγορήθηκε ψευδώς για χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του τελικού. Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι κατά των ναρκωτικών από την αρχή της καριέρας τους. Σε συνέντευξη του στο ιταλικό Vogue, είπε ότι "δεν πέφτουμε στο στερεότυπο του αλκοολικού και ναρκωμένου ροκ σταρ". Πιστεύει ότι η δημιουργικότητα προέρχεται από ένα υγιές, εκπαιδευμένο και διαυγές μυαλό και ότι είναι αντιφατικό "να προσπαθούμε να εκφράσουμε τον εαυτό μας δεσμεύοντας τον σε κάτι που μας κάνει εξαρτημένους και σκλάβους", αναφερόμενος επίσης στο κλαμπ των εικοσιεφτάχρονων.

Σήμερα o David συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία φουλ αλλαγμένος αφού κούρεψε το μαλλί του σχεδόν γουλί κι έγινε ξανθός!

Η σημερινή εμφάνιση του Damiano

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι είναι το ίδιο κούκλος με πριν...