Εξελίξεις με την υγεία της 64χρονης που παρέσυρε με το αυτοκίνητο της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι ανάφερε ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως παρουσιάστρια παρέσυρε με το αυτοκίνητο της 64χρονη γυναίκα. Η παρουσιάστρια αυτή λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το τροχαίο σημειώθηκε έξω από το Ασκληπιείο Βούλας και η τραυματίας οδηγήθηκε κατευθείαν για εξετάσεις.

Η γυναίκα έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα σε κεφάλι και πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορεί ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο σύζυγός της είναι συνεχώς στο πλευρό της για να την βοηθάει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 64χρονη πήγε να περάσει το δρόμο χωρίς όμως να πάει από την διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να μην την δει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς πετάχτηκε μπροστά της. Η οικογένεια της γυναίκας μάλιστα, δεν θα κινηθεί νομικά.

Από πλευράς της η παρουσιάστρια βοήθησε όσο μπορούσε την γυναίκα, ενώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το περιστατικό.

Οι εξελίξεις με την υγεία της γυναίκας που παρέσυρε η Σπυροπούλου

«Της έχει παρασχεθεί κάθε ιατρική περίθαλψη. Δεν αναμένεται να γίνει άμεσα το εξιτήριο, καθώς εξετάζουμε το ενδεχόμενο ενός ορθοπεδικού χειρουργείου, όπου δεν αφορά το σημείο της μέσης όμως δεν είναι ανησυχητικό», είπε στο Πρωινό ο Διοικητής του Ασκληπιείου.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα βρήκε εξωδικαστικά με την 64χρονη γυναίκα.

Τι λέει ο σύζυγός της

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της τραυματία.

«Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της τραυματία», είπε από πλευράς του ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.