Survivor all star: «Άμα μπορείς να...» - Απορημένος ο Βο με τις νέες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα

Στο επίκεντρο ο Πρίαμος, ξανά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Άμα μπορείς να...» - Απορημένος ο Βο με τις νέες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα

O Bo και η Καρολίνα Καλύβα μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, ωστόσο ο τρόπος, που χώρισε το ζευγάρι ήταν επεισοδιακός και έτσι ακόμα και σήμερα, όποια κάμερα πλησιάσει τον ράπερ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ρωτήσει για την πρώην του.

Έτσι λοιπόν νέες δηλώσεις του Βο προβλήθηκαν τη Δευτέρα 10/4 στο Super Κατερίνα με τον ίδιο να σχολιάζει την πρόσφατη τοποθέτηση της Καλύβα σχετικά με το εάν περιμένει το Μάριο Πρίαμο, λέγοντας, πως έχει παγώσει τα συναισθήματά της.

Ο Βο με τη σειρά του, σχολίασε τόσο όσο την παραπάνω δήλωση, μη μπορώντας ωστόσο να αντιληφθεί, πως γίνεται να παγώσει κανείς όσα νιώθει, αφού η Καρολίνα δεν έκανε το ίδιο και στη δική τους περίπτωση.

Δείτε εδώ επίσης: «Το μήνυμα που του έστειλα...» - Η αποκάλυψη της Καρολίνας για την σχέση που έχει σήμερα με τον Μπο

Η νέα δήλωση του Βο για την Καρολίνα Καλύβα

«Άμα μπορείς να πατήσεις παύση στα συναισθήματά σου, πάτα την! Άμα δε μπορείς, μην την πατάς. Δε νομίζω ότι μπορείς να το ελέγξεις αυτό το πράγμα, όπως νομίζω ότι δε μπορείς να ελέγξεις ας πούμε στην αρχή, όταν ήρθαν τα συναισθήματα...έτσι και τώρα δεν ξέρω, πως και τι...τι εννοεί...ό,τι καταλαβαίνετε, καταλαβαίνω!», είπε ο Βο.

Η αποκάλυψη της Καρολίνας για την σχέση που έχει σήμερα με τον Μπο

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε το πρωί της Τρίτης 4/4 η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, με αφορμή το περιβόητο προσκλητήριο γάμου της με τον τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου (δείτε το εδώ). Πολλοί θεώρησαν πως ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο ήταν καθαρά για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του δεύτερου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All star λοιπόν μίλησε για τα "εγκεφαλικά" που μοίρασε με την είδηση του γάμου της, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά και στις φήμες που ήθελαν τον Μπο σε νέα σχέση (δείτε εδώ), κάτι που όμως ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

Μάλιστα, η Καρολίνα αποκάλυψε πως το μήνυμα που είχε στείλει στον πρώην σύντροφό της και ράπερ, έμεινε στο.. διαβάστηκε και δεν απαντήθηκε ποτέ!

«Όσο ήμουν στο Survivor δεν υπήρχαν κινητά. Δεν είχα δει κάτι. Βλέπω τον Μάριο στον τελικό. Τα συναισθήματά μου για τον Μάριο είναι σε παύση γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με τον Μάριο και την Ελευθερία.

Δεν γνωρίζουμε τι θα έρθει στο μέλλον με τον Μάριο όταν βγει από το παιχνίδι. Προς το παρόν είμαι καλά και ανυπομονώ για το τι θα έρθει. Τις κάλτσες τις φόρεσα εντωμεταξύ τυχαία, δεν ξέρω αν θα είμαι σε έπαθλο επικοινωνίας.

Δεν ξέρω αν έχει νέα σχέση ο Μπο. Το μήνυμα που του έστειλα έμεινε στο διαβάστηκε. Δεν απαντήθηκε ποτέ. Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Μπο. Αν συναντηθούμε δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν προστριβές», απάντησε η Καρολίνα.