Πιο κοντό από ποτέ - Η νέα αλλαγή που τόλμησε η Μαριάννα Τουμασάτου στα μαλλιά της

Της πάει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριάννα Τουμασάτου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κάνει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της, μιας και τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τη γνωρίσαμε με πιο σκούρες αποχρώσεις, αλλά και πιο μακριά κουρέματα.

Το ξανθό είναι φαίνεται αυτό, που την εκφράζει τελευταία και έτσι το κοινό της, την απολαμβάνει σε όλες τις παραστάσεις αλλά και τα σίριαλ, που τη βλέπουμε να συμμετάσχει με πολύ μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με την κόρης της).

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι, πως η Τουμασάτου είναι αρκετά τολμηρή μιας και επισκέφτηκε ξανά το κομμωτήριο και μάλιστα μέσα από το instagram μας έδειξε το νέο της κούρεμα, που είναι ομολογουμένως πιο κοντό από τις άλλες φορές, ενώ παράλληλα είδαμε και το λαμπερό ξανθό της χρώμα, που ανανέωσε!

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Μαριάννας Τουμασάτου

Η εμπειρία της Τουμασάτου για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για την προσωπική της ζωλη, αλλά και για την τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, που συνεργάζεται με τον φίλο της, Κρατερό Κατσούλη, «Ποιος Παπαδόπουλος».

«Την αγαπώ τόσο πολύ τη Μελίνα μου! Μου αρέσουν όλα της, το πακέτο της, την αγαπώ όπως αγαπάμε τους ανθρώπους. Θα μπορούσε άνετα να είναι πολύ φίλη μου» λέει η δημοφιλής ηθοποιός για την ηρωίδα που υποδύεται.

Πώς θα θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται;

«Δεν θέλω να ξέρω, δεν θέλω να ορίσω. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που λένε "θα 'θελα εκείνο, θα 'θελα το άλλο" για τον ρόλο τους. Είμαι από τους ηθοποιούς που θέλω να έρχεται ό,τι έρχεται και καλώς να έρχεται».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Κρατερό Κατσούλη;

«Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και η σχέση μας είναι όπως οδηγούμε: γκάζι, φρένο, αμπραγιάζ. Δεν το σκέφτεσαι».

Είναι πιο απαιτητικό να παίζετε σε ένα δράμα από ό,τι σε μια κωμωδία ή δεν υπάρχει διαφορά;

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να συγκρίνω. Με ενοχλεί η σύγκριση. Δεν θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να είναι συγκρίσιμα. Προτιμώ να έχει το καθένα την αυτονομία του, τον χαρακτήρα του, την ομορφιά του, τη γοητεία του ή την αντιπάθειά του, αλλά να είναι ατομικό, όχι συνάρτηση κάποιου άλλου. Γιατί πρέπει να μπαίνουμε συνέχεια στη διαδικασία να λέμε "θέλω την κωμωδία, θέλω το δράμα, θέλω το θέατρο, θέλω την τηλεόραση’’. Τα θέλω όλα».