«Και στην πρόβα που κάναμε ένιωσα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιαγκούση για την επανασύνδεση με τον Δάντη στη σκηνή 30 χρόνια μετά

«Έχει κλείσει εντελώς ο κύκλος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Και στην πρόβα που κάναμε ένιωσα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιαγκούση για την επανασύνδεση με τον Δάντη στη σκηνή 30 χρόνια μετά

Ο Χρήστος Δάντης παντρεύτηκε δύο φορές στη ζωή του και ο πρώτος του γάμος ήταν εκείνος με την Λίτσα Γιαγκούση το 1989. Οι δυο τους, όμως, δεν έμειναν για πολύ καιρό μαζί, αφού 5 χρόνια αργότερα, το 1994, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Από τότε έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και οι δυο τους έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, εφόσον παντρεύτηκαν ξανά και έκαναν νέες σχέσεις, ωστόσο ο δεσμός τους και ο γάμος τους ήρθε ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, καθώς συνεργάστηκαν ξανά στη σκηνή του Just The 2 of Us χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους τηλεθεατές, το οποίο συζητήθηκε έντονα.

Διαβάστε επίσης: «Πέταξε τα πράγματα μου από το καμαρίνι στην πίστα!» - Το ασύλληπτο περιστατικό της Λίτσας Γιαγκούση

Το σχόλιο της Λίτσας Γιαγκούση για την συνεργασία της με τον Χρήστο Δάντη 30 χρόνια μετά

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, μίλησε για αυτή τους την συνύπαρξη στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 10/4, εξηγώντας πως ακριβώς επειδή έχει περάσει τόσος πολύς καιρός μόνο ευχάριστα συναισθήματα θα μπορούσε να έχει για εκείνον.

«Πολύ ωραία στιγμή, καθόλου αμήχανη. Ήταν συγκινητικό, το περίμενα με χαρά. Και στην πρόβα που κάναμε ένιωσα πολύ ωραία. Αν ήταν πρόσφατα, δεν ξέρω...», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Έχει κλείσει εντελώς ο κύκλος, έχει ανοίξει άλλος».

Διαβάστε επίσης: «Είναι ένα αγκάθι!» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από τη Λίτσα Γιαγκούση για την άμβλωση που έκανε

Τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν μέχρι τη συμφιλίωση

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε μία νέα και εφ' όλης της όλης συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στον Ανδρέα Θεοδώρου με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για κομμάτια της προσωπικής της ζωής, καθώς κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το γάμο της με το Χρήστο Δάντη.

Σήμερα οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι εξαιρετικές, αφού δεν έχουν κάνουν παρέα και μάλιστα έχει γνωρίσει ο ένας τη σχέση του άλλου (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση για την Ασημίνα Χατζηανδρέου).

Μέσα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη ωστόσο, έγινε γνωστό πως στο παρελθόν και μετά το χωρισμό των τραγουδιστών οι σχέσεις τους δεν ήταν οι ιδανικές και αυτό διατηρήθηκε για κάποια χρόνια.

Με τον Χρήστο Δάντη είστε φίλοι πια έχετε γνωρίσει και τη σύντροφό του την Ασημίνα Χατζηανδρέου έτσι δεν είναι;

Ναι, βέβαια. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να μην έχω σχέση με τον Χρήστο. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει είναι τρελό να μην τον ξέρεις μετά.

Παρότι το διαζύγιο σας δεν ήταν εύκολο…

Ναι δεν ήταν εύκολο και δεν μιλούσαμε για περίπου δέκα χρόνια, δεν είχαμε κάποια επαφή. Μετά όμως προέκυψε και το θέλαμε και οι δυο.

Βιώσατε σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, ευτυχώς. Τέτοια έντονα πράγματα όχι. Τώρα μικροσυμπεριφορές ανάρμοστες εντάξει έχουν συμβεί κάποιες φορές. Δεν ήταν κάποιο άγαρμπο πέσιμο και το προσπερνούσα ή το χειριζόμουν όπως ένιωθα.

 Η Λίτσα Γιαγκούση συγκλονίζει για τις απώλειες που της στοίχησαν

NDP