Σάκης Ρουβάς: «Τι λέει η Κάτια;» - Το "καυτό" φιλί με μελαχρινό μοντέλο για τις ανάγκες video clip

Επικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/sakisrouvas
Instagram/sakisrouvas

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του από τα 19 του, ωστόσο μέχρι σήμερα συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές επιτυχίες. Κατάφερε να γίνει ο νούμερο ένα Έλληνας Star, με τις "Ρουβίτσες" να τον ακολουθούν παντού.

Με αφορμή λοιπόν ένα νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μία σειρά φωτογραφιών από τα backstage του video clip.

Σε μία από αυτές εμφανίζεται να φιλάει μία ημίγυμνη μελαχρινή καλλονή, ενώ τους χωρίζει μία διάφανη κουρτίνα. Τα σχόλια που δέχτηκε, εκτός από αποθεωτικά ήταν και επικά, καθώς πολλοί χιουμοριστικά πάντα - αφού ξέρουν πως πρόκειται καθαρά για το επάγγελμα του - έκαναν αναφορά στην Κάτια Ζυγούλη.

«Τι λέει η Κάτια η θεά» γράφει μια follower, ενώ άλλη «Πες της να μην σε ξανά φιλήσει, θα μαλώσουμε».

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά και τα σχόλια

Ο Σάκης Ρουβάς έχει στην καρδιά μου μόνο μια και μοναδική γυναίκα, την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη (δείτε κοινή τους ανάρτηση), με την οποία έχει αποκτήσει 4 πανέμορφα παιδιά.

Δεν ήταν Ρουβίτσα η Ζυγούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, το απόγευμα της Κυριακής 15/01 στην εκπομπή «Τετ α τετ» που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε και στη ζωή της δίπλα στον τραγουδιστή με τα 4 παιδιά τους ενώ παραδέχτηκε πως η ίδια, πριν από τη γνωριμία με τον σύζυγό της, δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά, ενώ είπε το μεγάλο Ναι στον γάμο, μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη. Και πρόσθεσε για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά: «Νομίζω πως όταν είπα το Ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι», είπε η Κάτια Ζυγούλη (δείτε εδώ κι το ξεκαρδιστικό βίντεο με το ζευγάρι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου).