Η Γη της Ελιάς: Αποχωρεί από την σειρά και την αποχαιρέτησε η Αντιγόνη με μια φωτογραφία

Τέλος οριστικό ή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Αποχωρεί από την σειρά και την αποχαιρέτησε η Αντιγόνη με μια φωτογραφία

Προς το τέλος τους οδεύουν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς Γη της Ελιάς. Μπορεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να βγει στον αέρα και τρίτος κύκλος, ωστόσο ορισμένοι ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν. Έτσι λοιπόν, κάποιοι θα πεθάνουν, κάποιοι θα φυλακιστούν και κάποιοι απλά θα φύγουν από την Μάνη.

Μερικοί ήδη έχουν γίνει γνωστοί, όπως για παράδειγμα ένας χαρακτήρας που στα επεισόδια που παίζουν αυτή την στιγμή περνάει πολύ δύσκολα - δείτε εδώ.

Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από την Γη της Ελιάς

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό ο ρόλος της Μυρτάλης ολοκληρώνεται. Ακόμη ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την σκοτώσει τελικά ο Αλέξης ή αν τον βάλει φυλακή και μετακομίσει οριστικά στο εξωτερικό.

Όπως και να έχει δεν θα την δούμε στον δεύτερο κύκλο και η τηλεοπτική Αντιγόνη την αποχαιρέτησε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε επίσης: «Έχασα το κορώνι μου, αυτοκτόνησε ο γιος μου!» - Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα

Γη της Ελιάς αποχώρηση

«Ένας ξαφνικός πόνος θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο» - Συντάσσει τη διαθήκη του ένα βήμα πριν τον "χτυπήσει" η μοίρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, έγινε γνωστό πως ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές της σειράς θα βρεθεί με το ένα πόδι στον τάφο λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας και θα φτάσει μέχρι και σε σημείο να συντάσσει την διαθήκη του μέσα από το νοσοκομείο. Θα τα καταφέρει;

«Μία είδηση θα είναι δυσάρεστη. Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει ο Λυκούργος, θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έχει περάσει τέτοια προβλήματα και πριν. Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, η υγεία του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, οι εξετάσεις που θα κάνει δεν είναι καθόλου καλές. Αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με το συκώτι του. Η κατάσταση της υγείας του θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση και οι γιατροί θα κρίνουν ότι πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για να γίνει μεταμόσχευση ήπατος. Όλη η Μάνη θα είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα ξεκινήσει η αναζήτηση συμβατού δότη. Τα πράγματα δεν είναι απλά ούτε εύκολα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και η Δανάη Μπάρκα απόρησε: «Ο συμβατός δότης μπορεί να είναι και ένας εγκληματίας της Μάνης;», με εκείνον να της απαντά έπειτα: «Σε πρώτη φάση δεν βρίσκεται συμβατός δότης, η αγωνία μεγαλώνει και ο χρόνος λιγοστεύει και γι' αυτό θα συντάξει τη διαθήκη του».