Μόνο με το μαγιό της και πολύ κοντό σορτσάκι - ''Σούσουρο'' με βίντεο της Ζόζεφιν μέσα στο σπίτι της

''Λάμπει'' από ευτυχία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως είναι στο πικ της καριέρας της, με την ίδια να κυκλοφορεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη και τα μαγαζιά, που εμφανίζεται να σφύζουν από κόσμο, κάτι που έχει πετύχει η pop τραγουδίστρια μέσα από σκληρή δουλειά.

Μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις - αποκαλύψεις έχει γίνει γνωστό, πως η Ζόζεφιν είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της, αφού ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και συγκεκριμένα, ο νέος σύντροφός της είναι ο Νίνο. (δείτε εδώ την αποκάλυψη φιλικού τους προσώπου για τη σχέση τους).

Η ευτυχία λοιπόν στη Ζόζεφιν είναι κάτι, που δεν κρύβεται πια και συγκεκριμένα μέσα από ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε η ίδια στο Τik Tok την είδαμε να χορεύει μέσα στο σπίτι της, μόνη της με τη διάθεσή να είναι στα ύψη.

Το βίντεο στο Τik Tok με τη Ζόζεφιν να χορεύει στο σπίτι της

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζόζεφιν για τη σχέση της με τον Νίνο

Πολλές είναι φήμες που θέλουν την Ζόζεφιν και τον Νίνο να είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz, μια είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας πριν μερικές μέρες.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου 8/4, η Ζόζεφιν μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης και αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Νίνο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.