«Θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου» - Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Καϊλή λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισής της

«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύα Καϊλή, αφού είδε τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι να αποφυλακίζεται, όπως και πολλούς από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση Qatar Gate, είχε χάσει κάθε ελπίδα να βγει και εκείνη από την φυλακή και να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι είχε και αυτοκτονικές τάσεις (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Παρόλα αυτά, 4,5 μήνες μετά, το αίτημά της έγινε αποδεκτό και από μέρα σε μέρα η ίδια θα αποφυλακιστεί και θα παραμείνει στο σπίτι της στο Βέλγιο φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι (δείτε εδώ την απόφαση των Αρχών για το τι θα συμβεί στην κατοικία της).

Η πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή για την αποφυλάκισή της

Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως αυτή η συνθήκη είναι πραγματική και σύμφωνα με το iefimerida.gr ανυπομονεί να βρεθεί το βραχιολάκι, ώστε να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται δίπλα στην 2,5 ετών κόρη της. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα την βλέπω μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Ο δικηγόρος της μάλιστα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισήμανε, σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο όταν το δικαστήριο κηρύξει την αθωότητά της. Αλλά μετά από 4,5 μήνες είμαστε ευτυχισμένοι. Στόχος μας τώρα είναι να πείσουμε τον δικαστή Κλέις και τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα Μαλανίνι ότι είναι αθώα».

«Η Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια, δεν ομολόγησε εγκλήματα που δεν διέπραξε. γνώμη μου σε αυτή την υπόθεση εναντίον της είναι ότι έχει και πολύ σοβαρούς πολιτικούς παράγοντες που θα αναδειχθούν στο μέλλον», πρόσθεσε.

Η άγνωστη σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και την στήλη «Ξεφούρνισε το» του Κωνσταντίνου Μίχου παραχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Survivor 4 που κατάφερε να γίνει αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που τον ήθελαν νικητή.

Στην εκπομπή λοιπόν του STAR, ο Τζέιμς αποκάλυψε και την άγνωστη σχέση του με την Εύα Καϊλή, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει το όνομα της, με το πάνελ στη συνέχεια ωστόσο να το φέρνει στο φως.

«Ο Acun μου έχει κάνει μία μήνυση ύψους 100.000 ευρώ. Είναι για τη συμμετοχή μου στο J2US. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη» ανέφερε ο Τζέιμς (δείτε το ποσό που του ζητά ο Τούρκος παραγωγός).

Στην συνέχεια μάλιστα, αποκάλυψε την πρόταση που του έγινε για την πολιτική...

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο από ένα πολιτικό γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με μία πολιτικό. Σε έχει παρακολουθήσει και θέλει να σε ρωτήσει αν θα σε ενδιέφερε να συνεργαστείτε», ανέφερε αρχικά.

«Καλύτερα να μην πω ποια είναι, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί έχει γίνει λιγάκι χαμούλης. Αυτό που της είπα εγώ ήταν ότι είμαι μικρός και θεωρώ κακό να κατέβω στην πολιτική, επειδή έχω αποκτήσει ένα κοινό μέσω ενός reality show», συμπλήρωσε και στη συνέχεια στο πάνελ αποκάλυψαν πως πρόκειται για την Εύα Καϊλή.