Γιώργος Παπαγεωργίου & Δανάη Μιχαλάκη: Γενέθλια στην Βιέννη με ζεστό κρασί και φλεγόμενα βιολιά - Η ανάρτηση του ηθοποιού

Έκλεισε τα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι τρελά ερωτευμένος με την Δανάη Μιχαλάκη με την οποία είναι σε σχέση πάνω από τέσσερα χρόνια, ενώ οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δύο χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο). Λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων για τα γυρίσματα των σειρών που συμμετέχουν, αλλά και των παραστάσεων που πρωταγωνιστούν, δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, ωστόσο όποτε τα καταφέρνουν περνούν μαζί ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.

Τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια μάλιστα, γι' αυτό, μόλις όλα "πάγωσαν" λόγω Πάσχα, βρήκαν την αφορμή να ταξιδέψουν και να βγουν εκτός συνόρων, πηγαίνοντας μέχρι την Βιέννη. Εκεί πέρασαν και τα γενέθλια του ηθοποιού, στις 11/4, όπου ο ίδιος έκλεισε τα 42 και την Μεγάλη Πέμπτη 13/4 προχώρησε σε μία ανάρτηση εξηγώντας πώς πέρασε μαζί με την καλή του (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους).

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά του στην Βιέννη με την Μιχαλάκη

«Τα φετινά μου γενέθλια τα πέρασα ανάμεσα σε βιολιά που έπαιρναν “φωτιά”, σε χρυσαφένια σνίτσελ και ιστορικά καφέ. Εδώ, από ένα υπαίθριο market από αυτά που ο κόσμος πίνει και χαμογελάει και κοιτάζεται στα μάτια και όχι στις οθόνες, σας ευχαριστώ για τις γενναιόδωρες ευχές και εύχομαι τα χρόνια που έρχονται να τα περάσουμε παρέα και να είναι γλυκά και γεμάτα σαν ζεστό κρασί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Παπαγεωργίου Βιέννη γενέθλια
Instagram / Γιώργος Παπαγεωργίου

Αξίζει να σημειωθεί πως και η σύζυγός του προχώρησε σε αναρτήσεις από το ταξίδι τους.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Φιλαρέτης Κομνηνού και πατέρας του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος», η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε 19/9 στις 21:00. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις σε ελληνικές σειρές. Την περσινή σεζόν τον απολαύσαμε στον καθηλωτικό ρόλο του «Χρήστου» στη Σκοτεινή Θάλασσα και φέτος θα αναλάβει κάτι τελείως διαφορετικό. Στον Γλυκάνισο ο Στρατής θα υποδυθεί έναν Έλληνα ο οποίος θα ερωτευτεί μία πρόσφυγα από τη Συρία, τη Ραζάν.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981 και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και όπως πολλοί γνωρίζουν, είναι γιος της κορυφαίας ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού, ενώ το καλοκαίρι του 2021, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Σύρο με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε ποιος είναι ο πατέρας του στο Athensmagazine.gr