«Η ζωή είναι δύσκολη...» - Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του GNTM, Λία Τσουντζάν

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / liiachuzhdan
Instagram / liiachuzhdan

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Λία Τσουζντάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTΜ. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την σεξουαλικότητά της) δημοσίευσε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 13/4 μια σειρά με φωτογραφίες της μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται. Ωστόσο, η Λία Τσουζντάν δεν αποκάλυψε ούτε τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο ούτε το πότε θα πάρει εξιτήριο.

«Η ζωή είναι σκληρή, αλλά το ίδιο κι εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν μέσα από το νοσοκομείο

Οι δυσκολίες που πέρασε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Στην εκπομπή T-Live, είχε βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας 28/2 η πρώην παίκτρια του GNTM, Λία Τσουζντάν, εξαιτίας της σπαρακτικής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την οικογένειά της εκεί. Η νεαρή κοπέλα ήταν φανερά συγκινημένη και στεναχωρημένη με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην γενέτειρά της, ενώ αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τους δικούς της ανθρώπους από τη χώρα.

«Έχουμε πολλές ώρες να μιλήσουμε, τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν στο υπόγειο του σπιτιού, είχαν χάσει το ρεύμα, αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ο καλύτερός μου φίλος, με τον οποίο μίλησα πριν μπω στο στούντιο δεν βρίσκεται στο Χάρκοβο, αλλά σε διπλανή πόλη. Προσπάθησε να βοηθήσει τους δικούς μου να φύγουν, αλλά γενικά φοβούνται πάρα πολύ!

Πριν λίγες ώρες μία συμμαθήτριά μου, ανέβασε στο διαδίκτυο ότι βγήκαν να ψωνίσουν γιατί ξέμειναν, και απλά μπροστά τους έκλεισαν οι πόρτες γιατί βάρεσαν οι σειρήνες. Αυτή τη στιγμή χτυπάνε και στις πολυκατοικίες αμάχους. Από την αρχή βασικά ήταν έτσι. Αυτό για κάποιον λόγο δεν λέγεται πουθενά. Δεν τους νοιάζει!

Είμαι τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά αγαπώ και το σπίτι μου. Νιώθω τρόμο, φοβάμαι πάρα πολύ, είμαι πολύ μακριά και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Ό,τι έχω είναι η φωνή μου που χρησιμοποιώ όσο μπορώ. Βλέποντας αυτά που γίνονται δεν έχω λόγια! Αν ρωτήσεις τα άτομα που βρίσκονται εκεί πέρα, δε μπορούν να πουν κάτι», είχε πει χαρακτηριστικά η Λία Τσουζντάν.