«Με έκανε unfollow στο Instagram και έβαλε και τον Δάντη να...» - "Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους παίκτες που πέρασαν από το Survivor και μάλιστα στον πιο πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, στον πέμπτο δηλαδή, και άφησε το στίγμα του στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς έχει έναν πολύ έντονο χαρακτήρα και άλλες φορές έκανε τους πάντες να ξεκαρδίζονται με την συμπεριφορά του, ενώ άλλες τους τσάντιζε όλους (δείτε εδώ τι συνέβη μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό).

Όλοι περίμεναν, λοιπόν, πως ο ίδιος θα έμπαινε και στο Survivor All Star, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχει να σχολιάσει και να πει πολλά για όσα συμβαίνουν σε αυτό. Παραχώρησε έτσι μία συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, πράγμα που τον οδήγησε σε μία αποκάλυψη για τον σύντροφό της και τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη (δείτε εδώ τι συμβαίνει όταν γυρνάει σπίτι μετά από πολύ ποτό και ξαπλώνει δίπλα της).

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη

«Απόλυτα και μπράβο τους που τις απέβαλαν. Δεν ήταν σκληρή η ποινή. Αυτό που έκαναν εκείνες ήταν ανήθικο. Πέρυσι που ο Τάλα και ο Άρης πιάστηκαν να… κλέβουν κι αυτοί στο κομμάτι της επικοινωνίας και δέχτηκαν χαριστικά μια ήπια ποινή, ο Ατζούν είχε προειδοποιήσει πως επρόκειτο για την τελευταία φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η Ασημίνα, όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι και γύρισε στην Ελλάδα, ενημερώθηκε ότι εγώ ανέβασα ένα insta story όπου έλεγα πως έκανε καλά η παραγωγή και τις έδιωξε και τις δυο. Σε πληροφορώ πως την ίδια μέρα με έκανε unfollow στο Instagram και έβαλε και τον Δάντη να κάνει το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος κομμωτής.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και την Πένυ Καβέτσου. μίλησε το πρωί του Σαββάτου 8/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φυσικά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο Survivor All star και τα εξώδικα που έχει στείλει.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως δεν έχει πληρωθεί και πως αυτό την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά.

«Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί.

Έστειλα εξώδικο για να ρωτήσω αν μπορώ να πάω σε εκπομπή guest. Αυτή η κίνησή μου δείχνει σεβασμό. Αυτοί δεν έχουν σεβασμό. Μου απάντησαν κάθετα όχι. Το δεύτερο εξώδικο που έχω στείλει για τα λεφτά μου, δεν μου έχουν απαντήσει. Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος κι από εκεί φαίνονται όλοι. Αισθάνομαι δικαίωση, αλλά δεν είναι το θέμα μου ο Ατζούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.