Σε μοναστήρι η Μαίρη Χρονοπούλου - Προσευχήθηκε μαζί με τους μοναχούς

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέρες που είναι, πολλοί από τους διάσημους γέμισαν το Instagram με τις αναρτήσεις τους από τα νησιά και τα χωριά της Ελλάδας στα οποία βρίσκονται για το Πάσχα, ενώ το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, οι φωτογραφίες από τον Επιτάφιο σε όλα αυτά τα μέρη, έδιναν και έπαιρναν (δείτε εδώ την Χριστίνα Κοντοβά να στολίζει τον Επιτάφιο με την μικρή Ada και την μητέρα της).

Πολλοί, όμως έμειναν εντός Αττικής και βρέθηκαν στις κοντινότερες εκκλησίες για να παρακολουθήσουν την λειτουργεία. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου (δείτε εδώ ποιος ήταν ο μεγαλύτερός της έρωτας), η οποία μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα βρέθηκαν σε μοναστήρι στην Παιανία και προσευχήθηκαν μαζί. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από αυτή τη συγκινητική στιγμή.

Σε μοναστήρι η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Παρέα με την αγαπημένη μου @mairi_xronopoulou_fp στο μικρό Μοναστήρι της Παναγιάς της Ευεργέτριας στην Παιανία στους πρόποδες του Υμηττού. Πατροπαραδοτος Επιτάφιος, σε ήσυχο μέρος. Μαζί μας κι η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Ουρανια Μπασλή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο ηθοποιός.

Σπύρος Μπιμπίλας Μαίρη Χρονοπούλου Μοναστήρι
Instagram / Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας Μαίρη Χρονοπούλου
Instagram / Σπύρος Μπιμπίλας

Μαίρη Χρονοπούλου Μοναστήρι
Instagram / Σπύρος Μπιμπίλας

«Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια! Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από...»

H σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα. Έχοντας αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ενεργό δράση, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων για τον μεγάλο της έρωτα, για την φωτογραφία που δημοσίευσε την περίοδο που ήταν κατάκοιτη, αλλά και για το θάνατο της.

Αρχικά αποκάλυψε πως η ιδέα του θανάτου της είναι απόλυτα εξοικειωμένη, αλλά όχι με το θάνατο των γύρω της. Επίσης, ανέφερε πως θα ήθελε να την κάψουν, αφού δεν θέλει την σήψη και τα σκουλήκια.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στην εντατική, κλινικά νεκρή» - Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου για το ατύχημά της

Από την άλλη σχετικά με την φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο που ήταν κατάκοιτη και με παραπανίσια κιλά, αποκάλυψε: «Το έκανα για λόγους ηθικής και να πω στους ανθρώπους "προσπαθήστε". Εγώ προσπάθησα και το νίκησα. Ήμουν 20 χρόνια ξαπλωμένη στο κρεβάτι».

Έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για την περιουσία της, την οποία χάρισε στο Χαμόγελο του παιδιού.

«Είχα μια αρκετά συμπαθητική περιουσία σε ακίνητα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ από όλα. Τα χάρισα όλα, ό, τι έχω. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια. Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Δεν τα έκανα διαθήκη που λέμε, τα χάρισα, τα μεταβίβασα κανονικά. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και πίστεψέ με δεν ξέρεις τι ξαλάφρωμα είναι αυτό», εξομολογήθηκε.