«Δεν πήγαμε για Ανάσταση στην εκκλησία...» - Τι συνέβη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου με την Τούνη & τον Αλεξάνδρου στην Πάρο

Αποκαλύφθηκε το όνομα του μωρού;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά το οικογενειακό του ταξίδι στο Κάιρο (δείτε εδώ τι συνέβη με τον ξεναγό και τον μπέμπη τους), αποφάσισαν να επισκεφθούν και την Πάρο και να περάσουν εκεί τις υπόλοιπες ημέρες του Πάσχα, όπως και την Ανάσταση.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να δουν την Ανάσταση και να ζήσουν όλη την εμπειρία που προσφέρει το νησί και το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 17/4 η διάσημη Influencer αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος. Πιο συγκεκριμένα, ως μανούλα, αντιλαμβάνεται πλέον πως όλη αυτή η φασαρία και ο κόσμος που παλαιότερα μπορεί να ήταν η "φάση" της, δεν ταιριάζει σε ένα μωράκι, επομένως για να τον προστατεύσουν και να μην τον δουν να τρομάζει από τους κρότους και τα πυροτεχνήματα, επέλεξαν να μείνουν στο ξενοδοχείο τους.

Γιατί δεν πήγαν στην Ανάσταση η Τούνη & ο Αλεξάνδρου

«Χριστός Ανέστη! Εμείς εχθές κοιμηθήκαμε με τον μικρό και δεν πήγαμε για Ανάσταση στην εκκλησία. Γιατί θα είχε φουλ απότομους ήχους με κροτίδες και πυροτεχνήματα και είναι και αρκετά περασμένη η ώρα μετά τις 12… Του χρόνου με υγεία! Σκεφτήκαμε ότι θα έχει κροτίδες και δεν θα είναι πολύ καλό για τον μικρό, οπότε είπαμε καλύτερα να μείνουμε μέσα, να κάνουμε αγκαλίτσες και του χρόνου θα είναι πάλι Ανάσταση», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε τρέχοντας - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από σκηνικό σε κομμωτήριο της Πάρου

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικές φωτογραφίες & βίντεο από τις διακοπές Τούνη - Αλεξάνδρου μαζί με τον μπέμπη τους στην Πάρο!

Αποκαλύφθηκε το όνομα του μωρού;

Το πρωί της ίδιας ημέρας, όμως, αφού βγήκαν για πρωινό οι τρεις τους. ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέφερε πως ο "Γιωργάκης" εύχεται στο κοινό του "χρόνια πολλά", μιλώντας εκ μέρους του μπέμπη του. Αυτό, φυσικά, έκανε τον κόσμο να απορεί εάν αυτό θα είναι το όνομα του μικρού.

Για να ξεκαθαρίσει, λοιπόν, η σύντροφός του, η οποία δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων, τόνισε πως δεν πρόκειται να πάρει αυτό το όνομα το μωρό και πως απλώς ο Αλεξάνδρου αστειευόταν.