Αποκλειστικές φωτογραφίες & βίντεο από τις διακοπές Τούνη - Αλεξάνδρου μαζί με τον μπέμπη τους στην Πάρο!

Μόνο εδώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες & βίντεο από τις διακοπές Τούνη - Αλεξάνδρου μαζί με τον μπέμπη τους στην Πάρο!

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ήρθαν κοντά το καλοκαίρι του 2021, όταν ξέσπασαν και οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους την οποία "πρόδωσαν" φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Έτσι, λίγο αργότερα την επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. O άνθρωπος που τους γνώρισε δεν ήταν άλλος από την Δήμητρα Αλεξανδράκη και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

«Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων», είχαν πει στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Με την Ιωάννα να περνάει πολύ καιρό στην Αθήνα και να μένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγους μήνες μετά ήρθε και το ευχάριστο γεγονός. Ο καρπός του έρωτας τους. Γονείς έγιναν το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της επιχειρηματία πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Ο "Νουνίτο" όπως αποκαλούν τον μπέμπη τους, τους έδεσε ακόμη περισσότερο.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από Τούνη - Αλεξάνδρου στην Πάρο

Σήμερα το μωράκι τους είναι 3 μηνών και θέλουν να τον έχουν παντού μαζί. Η Ιωάννα Τούνη τον παίρνει μαζί της μέχρι και στο γυμναστήριο, αφού όπως είχε αναφέρει πριν ακόμη γεννήσει, δεν θέλει καμία βοήθεια για να τον μεγαλώσει. Το γεγονός μάλιστα πως τον παίρνει παντού όπου και αν πηγαίνει, είχε σχολιάσει χιουμοριστικά με μια ανάρτηση της.

Έχοντας λοιπόν ταξιδέψει οικογενειακώς στο Κάιρο (δείτε φωτογραφίες), η Ιωάννα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μπέμπη, πήγαν στην Πάρο για να κάνουν Ανάσταση.

Το youweekly.gr έχει μάλιστα αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την βόλτα τους στην Νάουσα! Το ζευγάρι ήταν ευδιάθετο και διασκέδαζε παρέα επίσης και μερικών φίλων.

Το μωράκι τους φυσικά και ήταν μαζί τους και οι δυο τους το πρόσεχαν όλη την ώρα!

Ιωάννα Τούνη Πάρος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάσχα Πάρος

@youweekly.gr

Συμβαίνει τώρα!! ⚠️ Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Πάρο για πρώτο Πάσχα με το νουνίτο! #celebrity #ελληνικοτικτοκ #parosisland #easter #youweeklygr

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly