Έφυγε τρέχοντας - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από σκηνικό στο κομμωτήριο

«Έφυγα σχεδόν με βρεγμένα μαλλιά όταν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έφυγε τρέχοντας - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από σκηνικό στο κομμωτήριο

Η Ιωάννα Τούνη είναι από τις Infuencer που το κοινό της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη για τα προϊόντα που προωθεί και διαφημίζει, καθώς βλέπουν τα αποτελέσματα πρώτα στην ίδια, είτε πρόκειται για προϊόντα μακιγιάζ, είτε για ρούχα είτε για κοσμήματα, αλλά και για πολλά ακόμη (δείτε εδώ το σημάδι από την καισαρική της τομή).

Πολλές φορές, όμως, δέχεται και ερωτήσεις για τα μαλλιά της, τα οποία, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρέμειναν πλούσια και λαμπερά. Το Μεγάλο Σάββατο 15/4, λοιπόν, με αφορμή ένα συμβάν που την σύγχυσε, αποκάλυψε ποιο είναι το tip της για να μπορεί να τα κρατά υγιή.

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από σκηνικό στο κομμωτήριο

«Βρήκα τυχαία ένα κομμωτήριο ανοιχτό... και μπήκα! Έφυγα σχεδόν με βρεγμένα μαλλιά όταν η κομμώτρια μου κόλλησε το πιστολάκι με την βούρτσα για να τα στεγνώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Θηλάζει σε νυχάδικο - Το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό νουνίτο

Τούνη Κομμωτήριο

Το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία εργαζόμενη μητέρα, η οποία πήρε πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και παρόλο που όταν γέννησε φαινόταν σαν να τα έχασε όλα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, αυτό δεν ισχύει και μάλιστα υποστηρίζει πως έχει να διανύσει ακόμα πολύ δρόμο για να καταφέρει να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν γίνει μαμά. Γι' αυτό και προσπαθεί μαζί με την φροντίδα του μπέμπη της, αλλά και την δουλειά της, να συνδυάσει και την γυμναστική, ώστε να δει γρήγορα αποτελέσματα.

Έχει γραφτεί, λοιπόν, στο γυμναστήριο, όπου πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί μαζί με τον "νουνίτο" της, όπως αποκαλεί το παιδί της (δείτε την εδώ ιδρωμένη δίπλα από τα βάρη), όμως επειδή δεν μπορεί πάντα να φεύγει από το σπίτι και να "τρέχει" να αθληθεί, έχει πάρει διάδρομο ο καλός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, τον οποίο έχουν στο σαλόνι του σπιτιού τους στην Αθήνα και έτσι, μέσα στη μέρα της ανεβαίνει πάνω και τρέχει κυριολεκτικά, παρακινώντας και το κοινό της να κάνει το ίδιο.

Την Κυριακή 2/4, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που έκανε διάδρομο δείχνοντας και το σώμα της μετά από τόσους μήνες, αλλά εξηγώντας και πόσα κιλά θέλει να χάσει ακόμα για να είναι ικανοποιημένη.

«Το σώμα που θέλω να έχω. Θέλω να χάσω 4 κιλά, να σφίξω και να ανεβάσω τη μυική μου μάζα», έγραψε χαρακτηριστικά.