Βίκυ Σταυροπούλου: «Α! Καλέ εκεί μέσα έχει...» - Η ξεκαρδιστική φάρσα του Άρη Σοϊλέδη

Έτρεχε σαν τρελή στους διαδρόμους!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βίκυ Σταυροπούλου: «Α! Καλέ εκεί μέσα έχει...» - Η ξεκαρδιστική φάρσα του Άρη Σοϊλέδη

Το φετινό J2US είναι όλο εκπλήξεις και όχι μόνο από τον Νίκο Κοκλώνη στους τηλεθεατές, αλλά και διαγωνιζόμενοι με την κριτική επιτροπή. Μετά τις φάρσες της Δανάης Μπάρκα στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πήρε σειρά ο Άρης Σοϊλέδης και δεν την αφήνει σε ησυχία.

Μια πλαστική κατσαρίδα ήταν ο λόγος για τον οποίο η Βίκυ Σταυροπούλου, πετάχτηκε από τη τρομάρα της και εξαφανίστηκε από το καμαρίνι της.

Βέβαια, πριν από όλα, η ηθοποιός στην αρχή δεν κατάλαβε την φάρσα του πρώην ποδοσφαιριστή, επειδή τον είδε να κρύβεται και θεώρησε ότι ήθελε να την τρομάξει, όμως δεν ήταν αυτός ο στόχος. Με μια ατάκα του Άρη Σοϊλέδη, για τις κατσαρίδες η κριτής του show, έφυγε με ταχύτητα φωτός, από τον χώρο και όσοι ήταν εκεί ξέσπασαν σε γέλια, αφού έχουν συνηθίσει πλέον, κάτι που η ίδια δεν λέει να κάνει.

Διαβάστε επίσης: Δεν την αφήνει σε ησυχία - Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στη Σταυροπούλου μέσα στα σκοτάδια

Φωτογραφίες από την φάρσα του Σοϊλέδη στην Σταυροπούλου

Η φάρσα του Σοιλέδη στην Σταυροπούλου

Βέβαια, λίγες μέρες πριν η Βίκυ Σταυροπούλου είχε κάνει η ίδια μια φάρσα στον Νίκο Κοκλώνη, όμως.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έκανα διάλλειμα τα ζευγάρια από τις ερμηνείες τους στο αποψινό (1/4) επεισόδιο του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τα δώρα που θα δώσει στο τέλος της εκπομπής, Εκείνη την στιγμή που παρουσίαζε το αυτοκίνητο και ήθελε να δείξει όλα τα σημεία του, στο πορτ μπαγκάζ τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, επηρεασμένη από την Πρωταπριλιά, ήθελε να κάνει κάτι στον συνάδελφο και φίλο της. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να κόψει την ανάσα του Νίκου Κοκλώνη, όταν εκείνος δεν το περίμενε καθόλου.

Διαβάστε επίσης: J2US: «Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Μόλις άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης την πόρτα του πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τον κατατρόμαξε η Βίκυ Σταυροπούλου και αυτός πετάχτηκε από την τρομάρα του.

«Αχ, καλέ, τι έκανες; Αχ, Θεέ και Παναγία! Φοβήθηκα», είπε ο Κοκλώνης με τρεμάμενη φωνή και η Σταυροπούλου «πέθανε» στα γέλια.