Το Δεύτερο Πάσχα τους ως ζευγάρι - Πανζουρλισμός στο instagram με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν Βανδή και Μπισμπίκης

Έστειλαν τις ευχές τους μέσα από 2 τρυφερές αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι είναι πια αποδεδειγμένο πως έχουν βρει το άλλο τους μισό και πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Πλέον δεν κρύβουν την σχέση τους και την απολαμβάνουν ως το έπακρον.

Φέτος, μάλιστα, ήταν το δεύτερο Πάσχα που γιόρτασαν και πέρασαν ως ζευγάρι μιας και μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης και όπως όλα δείχνουν θα μετρήσουν πολλά περισσότερα. Πέρσι, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια γιόρτασαν το Πάσχα στο Πήλιο, στο εξοχικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του μαζί με μερικούς ακόμη καλούς τους φίλους.

Φέτος δεν αποκάλυψαν τον προορισμό τους όμως το σίγουρο είναι το γιόρτασαν μαζί μιας και τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσαν από μια κοινή τους φωτογραφία προκειμένου να ευχηθούν “Χρόνια Πολλά” στους διαδικτυακούς τους φίλους (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο τους).

Οι νέες φωτογραφίες Βανδή - Μπισμπίκη με τις ευχές τους για το Πάσχα

«Χρόνια καλά με υγεία και αγάπη..», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ από τη δική της πλευρά η Δέσποινα Βανδή έγραψε: «Χρόνια πολλά ευτυχισμένα γεμάτα αγάπη».

Η πρόσφατη εξομολόγηση της Δέσποινας για τον αγαπημένο της

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 8/4 με την ίδια να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά της και τις εμφανίσεις της στο Enastron, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Είναι πασίγνωστο πια, πως η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με το Βασίλη Μπισμπίκη με τον κόσμο αλλά και τις εκπομπές να ασχολούνται ιδιαίτερα με το ζευγάρι και το κατά πόσο εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και μάλιστα έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί αυτή τη 2η ευκαιρία, που της δόθηκε (όπως έχει πει) και να συνεχίσει να το ζει, όπως θέλει (δείτε εδώ τι σχέσεις της Μελίνας Νικολαϊδη με το Μπισμπίκη).

«Τώρα όσον αφορά τον έρωτα δεν είναι κάτι, που το επιδίωξα, προέκυψε...και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαίο στη ζωή μας... Συμβαίνει, επειδή είναι κάτι να συμβεί...γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά και σου συμβαίνει. Ακούστε να σας πω, είμαι ένας άνθρωπος, που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας δε με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο, με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, αισθάνομαι πόθο, αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, αισθάνομαι τόσα πολλά πράγματα και είναι αυτό, που σου λέω...είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου», είπε η Δέσποινα Βανδή.