Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της από τον Πιλαφά - Πώς και πού πέρασε τις γιορτινές μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / katerina_papoutsaki
Instagram / katerina_papoutsaki

Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά γιόρτασε φέτος η Κατερίνα Παπουτσάκη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σητεία μαζί φυσικά με την όμορφη και αγαπημένη οικογένειά της.

Ο λόγος για τα παιδάκια της, Μάξιμο και Κίμωνα, τον πατέρα, τον αδελφό της και άλλους συγγενείς και φίλους της με τους οποίους πέρασε, διασκέδασε και έφαγε τις φετινές γιορτινές,

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά και τους συγγενείς της και όπως φαίνεται, πέρασε υπέροχα -δείτε εδώ την πρόσφατη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην ζωή της.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Παπουτσάκη με τα παιδιά της από το φετινό Πάσχα

«Μια φανταστική μέρα με υπέροχο φαγητό @fotisseaside , με τους αγαπημένους μου ! Τα παιδάκια μου , τον μπαμπάκα μου , τον αδερφούλη μου @giannis_papoutsakis με την υπέροχη @margaritakal_ και φυσικά , τους αγαπημένους μου φίλους , συγγενείς και συνεργάτες Μαρία και Κωνσταντίνο @youthlab.official ????

Χρόνια πολλά , με αγκαλιές και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη ηθοποιός»

Τότε έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

Να υπενθυμίσουμε πως δέκα χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2012 και την απόκτηση δυο παιδιών, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έδωσαν τέλος στον έγγαμο βίο.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για το διαζύγιό της -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Σήμερα, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να βρει με τον πρώην σύζυγό της μετά τον χωρισμό τους.

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.