«Ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που...» - Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την ληστεία

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Δεν πρόλαβε να γυρίσει ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα από τις πασχαλινές τους διακοπές (δείτε εδώ φωτογραφίες) καθώς στο σπίτι του επιχειρηματία μπήκαν ληστές και του πήραν αρκετά αντικείμενα, μεγάλης αξίας.

Κανείς από τους δύο δεν βρισκόταν εντός της οικείας, παρά μόνο ενός ατόμου. Ο λόγος για την 22χρονη οικιακή βοηθό, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα αντιλήφθηκε την παρουσία του ανθρώπου αυτού και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να έρθει το 100, ο ληστής είχε ήδη φύγει μαζί με 5 ρολόγια τεράστιας αξίας στην κατοχή του.

Να σημειώσουμε ότι η αστυνομία ήδη ερευνά την εν λόγω υπόθεση και ευτυχώς το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, είναι γεμάτο κάμερες. Εντωμεταξύ, το ζευγάρι, πριν λίγο καιρό, παραλίγο να βρεθεί ξανά αντιμέτωπο με μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια.

Μετά από την σχετική έρευνα της αστυνομίας στον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Φιντιρίκου για την ληστεία

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κατι διαφορετικό από αυτό που συμβαίει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που εκλάπησαν αλλά ο τρόμος και το σόκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές κα8ι εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα, η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε τη δουλειά της και εχω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρευση των δραστών», έγραψε στην ανάρτηση του ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Η ανάρτηση του Φιντιρίκου