«Θέλω να μιλάω για τον σύντροφο μου, όπως...» - Το on air παράπονο του Γιάννη Πουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Αυτοί οι άνθρωποι φιλιούνται δημόσια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θέλω να μιλάω για τον σύντροφο μου, όπως...» - Το on air παράπονο του Γιάννη Πουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

Το πρωί της 5Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, αναφέρθηκε στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και την ομοφυλοφιλία.

«Απλά πες το και μην το πεις σαν κάτι σοβαρό, λες και έχει έρθει η Αποκάλυψη. Πρέπει να σκεφτεί και ο γονιός ότι μπορεί να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος. Εγώ το είπα στη γιαγιά, γιατί είναι άλλης γενιάς και ήθελα να δω την αντίδρασή της», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Διαβάστε επίσης: «Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Τάσος Ξιαρχό

Τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό, θέλησε να σχολιάσει ο Γιάννης Πουλόπουλος τονίζοντας, πως έχει και ο ίδιος κάποια παράπονα από την κοινωνία, που ζούμε σχετικά με την ομοφυλοφιλία και την κατακραυγή.

Τα σχόλια του Γιάννη Πουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Αυτό που κάνουν κάποιοι άνθρωποι να φωτογραφίζονται για εξώφυλλα και να λένε: “Είμαι γκέι” εγώ διαφωνώ με όλη αυτή την στάση. Εγώ μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου, όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για την Βανδή. Όπως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι φιλιούνται δημόσια, ανεβάζουν φωτογραφίες δημόσια, έτσι θα ήθελα να το κάνεις κάποιος χωρίς να γίνεται θέμα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Πουλόπουλου. Ο γνωστός παρουσιαστής που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε για το σύντροφο του και όχι μόνο.

Στην συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου έκανε λόγο για το πάρτυ που έγινε μετά την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης του Γιάννη Πουλόπουλου με τον σύντροφo του και συγκινήθηκε αρκετά στον αέρα της εκπομπής, διότι θυμήθηκε κάποια περιστατικά από τότε.

Τον Γιάννη Πουλόπουλο συνάντησε η κάμερα του ΣΚΑΪ και μίλησε με πολλή συγκίνηση για τον άνθρωπο της ζωής του.

«Δεν είναι στημένο ή ριάλιτι» είπε για τις εντάσεις στη Super Κατερίνα.

«Είναι η τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση γιατί το χρωστάω στον άνθρωπό μου, είμαι 13 χρόνια στην τηλεόραση και θέλω να ζήσω μαζί του λίγο ανέμελα. Από τότε που το είπα δέχτηκα πάρα πολλές προτάσεις. Τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν θα το δούμε, έχει σημασία;

Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο που μοιράζεσαι τη ζωή σου δημόσια ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω στην τηλεόραση» είπε με συγκίνηση.

Στο τέλος της συνέντευξης συγκινήθηκε κι η Μαρία Μπακοδήμου άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τους όρκους που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον σύντροφό του, όταν σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά.

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.