«Η Κατερίνα φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δαλάκα μετά την ληστεία στο σπίτι του Φιντιρίκου

«Η κοπέλα που ήταν μέσα είναι με ηρεμιστικά, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Κατερίνα φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δαλάκα μετά την ληστεία στο σπίτι του Φιντιρίκου

Την Δευτέρα του Πάσχα (17/4) μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου και τις Κατερίνας Δαλάκα και από τότε ο διάσημος επιχειρηματίας και η σύντροφός του βρίσκονται σε σοκ. Η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη ληστεία, ωστόσο σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και η γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι, η οποία αντίκρισε τον έναν από τους ληστές και ήρθαν σε επαφή.

Εφόσον, η πρωταθλήτρια προσπαθεί ακόμα να συνέλθει, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όντας πιο ψύχραιμος, έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 19/4, εξηγώντας τις εξελίξεις, τις σκέψεις και τους φόβους τους, αποκαλύπτοντας πως η κοπέλα που βρισκόταν στην κατοικία του αυτή τη στιγμή προσπαθούν να την ηρεμήσουν με ηρεμιστικά (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του επιχειρηματία).

Η ψυχολογική κατάσταση της Κατερίνας Δαλάκα μετά την ληστεία στο σπίτι του Φιντιρίκου

«Δυστυχώς, ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, υπήρχε μία κρυμμένη έκπληξη, να στεναχωρηθούμε λίγο, αλλά ευτυχώς από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός της κοπέλας στο σπίτι ή δεν υπήρχε κάτι χειρότερο λέμε ότι ήταν κάτι που συνέβη, η αστυνομία αμέσως ήρθε στο σπίτι μου, κάναν τις έρευνές τους, πήραν αποτυπώματα, DNA και έχει πάρει τον δρόμο που πρέπει να πάρει για να βρούμε τους δράστες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μόλις μου έστειλαν τις κάμερες και τον ήχο (δείτε εδώ το βίντεο), δεν μπορούσα να μιλήσω με την κοπέλα, γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Φανταστείτε άνθρωπος που είχες τόσα χρόνια στο σπίτι σου να έχει αντικρίσει έναν άνθρωπο μέσα στο δωμάτιό σου, είναι τραγικό. Είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι με ηρεμιστικά, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο, γιατί ήρθε σε πολύ κοντινή επαφή μαζί της ο ληστής.

Ο ένας που μπήκε φορούσε κουκούλα και πριν από λίγες μέρες μπήκαν σε άλλο σπίτι στη Γλυφάδα και είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά. Επαγγελματίες... Ακροβάτες θα έλεγα, γιατί σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο σε μεγάλο ύψος».

«Δεν έχει σημασία τι πήραν. Σημασία για μένα έχει ότι η κοπέλα που έχω τόσα χρόνια στο σπίτι σοκαρίστηκε. 100% υπήρχε κάποια πληροφόρηση και αυτό είναι υπό έρευνα από την Αστυνομία γιατί ήρθαν σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Φάνηκε ότι γνώριζαν απόλυτα τον χώρο», τόνισε και κατέληξε: «Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος, η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη, φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο».