«Είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο...» - Η απάντηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία

«Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο...» - Η απάντηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία

Πριν από λίγα 24ωρα, έγινε γνωστό πως ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται από το 2020 για κακοποίηση (και πιθανότατα βιασμό, σύμφωνα με δημοσιεύματα), της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ. Η ίδια είχε μιλήσει στις Αρχές αμέσως μετά το συμβάν που την στιγμάτισε, ωστόσο η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τρία χρόνια αργότερα, λόγω της καθυστέρησης για την συγκέντρωση στοιχείων κ.ο.κ.

Πολλοί είναι εκείνοι που έπεσαν από τα σύννεφα μόλις ενημερώθηκαν για την συμπεριφορά του ηθοποιού, ωστόσο μεγάλος είναι και ο αριθμός των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών που τάχθηκαν υπέρ του φερόμενου θύματος και προχώρησαν σε αναρτήσεις γεμάτες νόημα για το όλο ζήτημα.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία γνωρίζει αρκετά καλά τον ηθοποιό, παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού μας στο κανάλι του ΣΚΑΙ την Τετάρτη 19/4 και μίλησε γι' αυτό, εξηγώντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχει συμβεί, ωστόσο θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Γεωργούλη και να συζητήσει μαζί του.

Διαβάστε επίσης: «Έγινε γνωστή το 2015 ως η νέα του σύντροφος» - Σε σχέση με την δικηγόρο του ο Αλέξης Γεωργούλης;

Η απάντηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία

«Το πήρα είδηση χθες. Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με πολύ ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ, μου ακούστηκε ξένο. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη».

Διαβάστε επίσης: «Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές αλλά...» - Τι δήλωσε πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Γεωργούλης για την κακοποίηση