«Είμαι στα καλύτερά μου» - Η αποκάλυψη της Λένας Ζευγαρά για την προσωπική της ζωή

Πρωτοφανής δήλωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι στα καλύτερά μου» - Η αποκάλυψη της Λένας Ζευγαρά για την προσωπική της ζωή

Την Τετάρτη 19/4 η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στο ''Καλό μεσημεράκι'' με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της τόσο για την πορεία της, την καριέρα της, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν νέα για την προσωπική της ζωή.

Η Ζευγαρά αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να κάνει νέες εμφανίσεις στην Αθήνα με τον ενθουσιασμό της για αυτό το βήμα να είναι μεγάλος, λίγο μετά την ολοκλήρωση των Live, που έκανε στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τις νέες της δηλώσεις η τραγουδίστρια δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του έρωτα, κάτι που έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας, πως είναι στα καλύτερά της (δείτε εδώ τη διάψευση για εγκυμοσύνη, που συνόδευε το όνομά της).

Όσα είπε η Λένα Ζευγαρά για την προσωπική της ζωή

«Συνήθως τους αφήνω στο ''διαβάστηκε''. Η προσωπική σου ζωή δεν αφορά τον κόσμο, το πώς νιώθεις βέβαια βγαίνει στον κόσμο. Όταν είσαι καλά βγαίνει στον κόσμο. Τώρα πως με βλέπεις; Είμαι στα καλύτερά μου», είπε η Λένα Ζευγαρά.

Η αποκάλυψη της για την αρχή της καριέρας της

Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 31/10, και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η καριέρα της, που είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο απασχολεί τα media κάθε φορά, σε σύγκριση με την προσωπική της ζωή.