Ποζάρει με μαγιό στο εξωτικό Μαϊάμι - Πανζουρλισμός στο instagram με τοο καλλίγραμμο σώμα της Μαριέττας Χρουσαλά

Διατηρείται άψογα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / marietta chrousala
instagram / marietta chrousala

Μπορεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η Μαριέττα Χρουσαλά διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό τράβηξε όλα τα φλας της δημοσιότητας, με αφορμή το φαντασμαγορικό πάρτι που οργάνωσε στο Κάιρο για τα γενέθλιά της, στο οποίο έδωσαν το παρών πολλοί celebrities -δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες!

Μετά λοιπόν το ταξίδι της στην Αίγυπτο, σειρά είχε το πανέμορφο Μαϊάμι, όπου μάλιστα γιόρτασε εκεί μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα και την οικογένειά της το φετινό Πάσχα. Φαίνεται όμως, πως εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό για αυτό και έβαλε το μαγιό της και απόλαυσε την ζέστη και την θάλασσα!

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια φωτογραφία της με μαγιό, με τις αναλογίες του κορμιού της να εντυπωσιάζουν!

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό

Το πλάνο διατροφής της

Η παρουσιάστρια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, ωστόσο δεν παραλείπει τα συχνά γεύματα της, τα οποία είναι φυσικά αρκετά υγιεινά και θρεπτικά.

Πρωινό:

Φρέσκα φρούτα εποχής, γάλα, δημητριακά και γιαούρτι.

Δεκατιανό:

Δύο φρούτα ή ένα τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί.

Μεσημεριανό:

Ψητά ή ωμά λαχανικά με κρέας και ψάρι.

Απογευματινό:

Φυσικός χυμός ή δύο φρούτα.

Βραδινό:

Το ίδιο με το μεσημεριανό σε μικρότερη όμως ποσότητα.

Το μυστικό της Μαριέττας Χρουσαλά για να μην στερείται τίποτα και να μην παίρνει κιλό

-Αγαπάει πολύ την υγιεινή διατροφή και γι’ αυτό τρώει καθημερινά άφθονες σαλάτες και τροφές που τις δίνουν πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως δήλωσε στο περιοδικό Εγώ.

-Λατρεύει τις γρανίτες, τα παγωτά και τα light αναψυκτικά, τα οποία καταναλώνει σε μικρές ποσότητες.

–Γυμνάζεται πολύ συχνά.