Υπόθεση Γεωργούλη: «Παρασύρθηκα, έκανα λάθος, συγγνώμη, τελείωσε...» - Ξέσπασε στην απολογία της η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη μετά την ανάρτησή της

«Εμείς είμαστε πάντα με τα θύματα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Υπόθεση Γεωργούλη: «Παρασύρθηκα, έκανα λάθος, συγγνώμη, τελείωσε...» - Ξέσπασε στην απολογία της η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη μετά την ανάρτησή της

Η υπόθεση Γεωργούλη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τα τελευταία 24ωρα, καθώς βγαίνουν στο φως τρανταχτά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες για παρενόχληση και εργασιακό bullying από τον ηθοποιό στην Ελένη Χρονοπούλου.

Πολλοί διάσημοι και μη έχουν μπει στη διαδικασία να σχολιάσουν όλα όσα συμβαίνουν και ανάμεσά τους βρίσκεται και η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη, η οποία με μία της ανάρτηση "καταδίκασε" το φερόμενο ως θύμα και την κατηγόρησε για συνωμοσίες, ξεσηκώνοντας τα πλήθη εναντίον της (δείτε εδώ την ανάρτησή της και την απάντηση της κόρης της).

Η ίδια, ωστόσο, αντιλήφθηκε πως έκανε λάθος και λίγο αργότερα διέγραψε την ανάρτησή της, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης 20/4 μίλησε στο κανάλι του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή, T-Live, δίνοντας εξηγήσεις για το όλο ζήτημα και την συμπεριφορά της.

Η απολογία της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη για το δημοσίευμα κατά της Χρονοπούλου για την καταγγελία στον Γεωργούλη

«Έκανα λάθος, το έχω πάρει πίσω, το έχω κατεβάσει και έχω ζητήσει και συγγνώμη», είπε αρχικά η μητέρα της αθλήτριας και συμπλήρωσε: «Η ανάρτηση αυτή έγινε για πολύ λίγη ώρα, παρασυρμένη, όχι από τον κεντρικό του τίτλο αλλά τώρα… να μην αναλύσω. Παρασύρθηκα, όχι από αυτό που έλεγε μπροστά, τι έλεγε ούτε το πρόσεξα. Εκεί πέρα που αναφερόταν στο “εκβιαζόμενο δουλάκι”. Με αυτήν την έννοια, αλλά λάθος μου, τέλος, λάθος, τελείωσε».

Και έπειτα εξήγησε πως παρασύρθηκε από ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα: «Δείτε εκείνο το πρωτοσέλιδο εκείνο τι γράφει και γι’ αυτό εγώ παρασύρθηκα από την πολιτική μεριά του. Μιλάει για χοντρή συνωμοσία εκεί μπροστά αυτό, δείτε το λοιπόν».

«Εμείς είμαστε πάντα με τα θύματα. Η απλή σκέψη λέει ότι έναν μήνα πριν από τις εκλογές, αυτό κάτι υπονοεί όταν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη. Όμως πάντα με τα θύματα! Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ σε αυτήν την ανάρτηση...με παρανόησαν. Τι να κάνω τώρα, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο», κατέληξε.