Σε τεράστια αμηχανία ο Νίνο μετά από ερώτηση για την Ζόζεφιν - «Τι; Παιδιά να σας πω κάτι δεν έχω...»

Τον πίεζαν οι δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε τεράστια αμηχανία ο Νίνο μετά από ερώτηση για την Ζόζεφιν - «Τι; Παιδιά να σας πω κάτι δεν έχω...»

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Romeo έκανε ο Νίνο μαζί με τον Νικηφόρο το βράδυ της Πέμπτης 20/4. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο το εκρηκτικό δίδυμο της νυχτερινής ζώνης θα μας διασκεδάζει με αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, βρέθηκαν στο μαγαζί και απέσπασαν δηλώσεις από τους δυο τραγουδιστές. Κυρίως λοιπόν, επικεντρώθηκαν στην προσωπική ζωή του Νίνο, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά το διαζύγιο του από την Χρυσή Βαρδινογιάννη (δείτε τι κάνει σήμερα) είναι σε σχέση με την Ζόζεφιν και μάλιστα έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις.

Σε τρομερή αμηχανία ο Νίνο μετά από ερωτήσεις για την Ζόζεφιν

Αρχικά ωστόσο, μίλησε για την πρεμιέρα τους στο Romeo: «Είμαστε λίγο αγχωμένοι, 40%! Με το Νικηφόρο μιλάμε ατελείωτες ώρες μέχρι το πρωί!» ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα έρθει η Ζόζεφιν, η νέα του κοπέλα στην πρεμιέρα απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα έρθει η Ζόζεφιν! Σταμάτα!», πάντα με χιούμορ και χαμόγελο.

Η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου «Περίμενες να έρθει στη ζωή σου έτσι ξαφνικά;» τον έφερε σε ιδιαίτερη αμηχανία αφού ο τραγουδιστής προσπάθησε να αλλάξει κουβέντα λέγοντας απλά «Αυτάαα» και κοιτώντας αλλού. Οι δημοσιογράφοι βέβαια επέμειναν ρωτώντας «Είσαι ερωτευμένος ναι ή όχι;» κάνοντας τον τραγουδιστή να βάλει μια τελεία σε όλο αυτό, πάντα με ευγένεια «Τι; Παιδιά να σας πω κάτι δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτά, αυτά είναι πίσω από τις κάμερες, ποτέ μπροστά»

Μπορεί και οι δυο να αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή, καθώς δεν θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια, παρά μόνο για τα επαγγελματικά τους, ωστόσο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίνο πριν ακόμη γίνει γνωστή η σχέση τους, είχε δηλώσει πως δεν είναι ερωτευμένος, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.