«Στην κηδεία μου λέω να επιλέξω να φορέσω...» - "Κάγκελο" στο Breakfast st star με την Μαρία Κωνσταντάκη

«Την τελευταία μου μέρα θα ήθελα να την περάσω με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στην κηδεία μου λέω να επιλέξω να φορέσω...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός (δείτε εδώ μια σοκαριστική αποκάλυψε που έκανε πριν λίγο καιρό) δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις μακάβριες ερωτήσεις της δεύτερης.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κωνσταντάκη για την... κηδεία της

«Όταν θα πεθάνω δεν θα είμαι εκεί. Κάποιοι θα με κλάψουν, κάποιοι θα χαρούν. Την τελευταία μου μέρα θα ήθελα να την περάσω με τον σκύλο μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Ένα όνειρο έχω για τον θάνατό μου. Θα ήθελα φεύγοντας από αυτή τη ζωή να έχω φιλιώσει με όλους. Στην κηδεία μου λέω να επιλέξω να φορέσω τζιν.

Είχα αγαπήσει μέχρι θανάτου, αλλά πολύ πιο μικρή», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την ζωή της

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 όπου και μεγάλωσε, ενώ κατάγεται από την Ήπειρο (Ναζαίοι Άρτας). Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών. Το 1998, στο δεύτερο έτος φοίτησής της πέρασε ταυτόχρονα στις Δραματική Σχολή Βεάκη κάνοντας παράλληλα σπουδές υποκριτικής.

Το 1999, έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία «Θηλυκή εταιρεία» σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη. Το 2001, έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους «Είναι γρουσουζιά να δεις τη νύφη πριν το γάμο;» ενώ το 2002 πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία «Όσο υπάρχει αλκοόλ». Ακολούθησε η ταινία «Χαιρέτα μας τον πλάτανο» το 2004, ενώ μία ακόμη γνωστή συμμετοχή της στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία «Ο Ηλίας του 16ου» τέσσερα χρόνια μετά. Το 2018, συμμετείχε στην κωμωδία «The Bachelor 3».

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2003 με ένα μικρό ρόλο στην κοινωνική σειρά «Φιλί ζωής» στον ANT1. Το 2005, έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» μαζί με τη Μάρθα Καραγιάννη. Έγινε ευρύτερα γνώστη από το ρόλο της γραμματέως στην κωμική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Υπέροχα πλάσματα» τη σεζόν 2007-2008.