Έκτακτες αποφάσεις από το ΣΚΑΪ - Τι θα συμβεί με τη Φαίη Σκορδά

Έχουμε αλλαγές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκτακτες αποφάσεις από το ΣΚΑΪ - Τι θα συμβεί με τη Φαίη Σκορδά

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο μετά το Πάσχα και μάλιστα στα μέσα του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, σε κάθε περίπτωση όμως βλέπουμε, πως οι σταθμοί εξακολουθούν και κάνουν αλλαγές και κινήσεις, που θα τους ευνοήσουν.

Αυτή τη φορά, ο λόγος για το ΣΚΑΪ, που την Παρασκευή 21/4 εξέδωσε μία ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό, πως θα υπάρξει μια μικρή τροποποίηση στη ζώνη λίγο πριν το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, μετά τη λήξη του Πρωινό μας, κανονικά ξεκινάνε οι ''Αταίριαστοί'' στις 12:10. Από εδώ και στο εξής, η εκπομπή θα αρχίζει δέκα λεπτά πιο νωρίς και συγκεκριμένα στις 12:00 μ.μ. Έτσι λοιπόν, η απόφαση αυτή αφήνει ανεπηρέαστη η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ γιατί δήλωνε προβληματισμένη πριν από λίγες ημέρες).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την αλλαγή ώρας σε πρόγραμμά του

οι «Αταίριαστοι» θα έρχονται κατά 10 λεπτά νωρίτερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ειδικότερα, η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα θα ξεκινάει στο εξής ακριβώς στις 12 το μεσημέρι.

Πριν από το ενημερωτικό δίδυμο, φυσικά, θα καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό μας» ενώ οι Αταίριαστοι θα δίνουν… πάσα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, η εκπομπή «Αταίριαστοι» ξεκινούσε στις 12:10 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΙ

Μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 (δείτε το λόγο) η Φαίη Σκορδά βρίσκεται και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΙ. Φέτος είναι η πρώτη της χρονιά και στο κανάλι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Στην εκπομπή ωστόσο BreakfastStar μετέφεραν το τηλεοπτικό της μέλλον στο σταθμό.

«Μόλις χθες μου ήρθε η πληροφορία ότι η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας. Μιλάμε για την σεζόν 23-24 και ότι ύστερα από αυτό η ίδια επιθυμεί να μετακινηθεί στην prime time ζώνη, στην βραδινή ζώνη του σταθμού, ώστε να παρουσιάσει ένα βραδινό show. Λοιπόν αυτή ήταν μια μεγάλη είδηση την οποία ήθελα και εγώ να διασταυρώσω και δεν ήθελα να την διασταυρώσω από πηγές αλλά από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή.

Επικοινώνησα με την Φαίη Σκορδά, της είπα ακριβώς το ρεπορτάζ και η απάντηση της ήταν σαφής. Αυτό που μου είπε είναι ότι η επόμενη χρονιά δεν θα είναι η τελευταία της στο πρωινό αλλά μου επιβεβαίωσε την είδηση ότι επιθυμεί πράγματι να παρουσιάσει ένα βραδινό show στην prime time ζώνη του σταθμού», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.