Δίπλα δίπλα ο ένας στον άλλον - Ποζάρουν σε καθρέφτη και full in love Καληφώνη & Μάστορας

Ταιριάζουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μάστορας - Καληφώνη - Instagram
Μάστορας - Καληφώνη - Instagram

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας! Ένα ζευγάρι, που μας παίδεψε ομολογουμένως πολύ μέχρι να βγουν και να πουν δημόσια, πως είναι μαζί, μιας και για μεγάλο διάστημα υπήρχαν έντονες φήμες, πως είναι full in love!

Πλέον όχι μόνο δεν το κρύβουν, αλλά ζουν και την αγάπη του ανενόχλητοι. Οι αναρτήσεις και των δύο στα social media αποδεικνύουν το πόσο καλά είναι μαζί, ειδικά οι πρόσφατες από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι (δείτε τις εδώ).

Η νέα κοινή φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το Χρήστο Μάστορα

Το Σάββατο 22/4 το μοντέλο δημοσίευσε ένα νέο insta story μαζί με τον καλό της, ποζάροντας ο ένας δίπλα στον άλλον, σε ένα καθρέφτη...με τους δύο να φαίνονται πιο καλά από ποτέ!

Καληφώνη Μάστορας

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν ως ζευγάρι δημόσια

H σχέση του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.

Οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς για τη σχέση τους

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο πριν μερικές μέρες -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.