«Ο Κωνσταντίνος...» - Η αποκάλυψη που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Βασάλο και το Survivor all star

«Δεν μου αρέσει, οπότε έχω επιλέξει να μην το βλέπω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Κωνσταντίνος...» - Η αποκάλυψη που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Βασάλο και το Survivor all star

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής 23/4 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εγκυμοσύνη, για το ριάλτιι επιβίωσης αλλά και τον παίκτη που θα ήθελε να το κερδίσει -δείτε εδώ το αποψινό 23/4 τρέιλερ και τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της ένωσης!

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Μου λένε για την εγκυμοσύνη. Είναι ένα πολύ αδιάκριτο και πολύ λεπτό θέμα, πολύ ευαίσθητο για μια γυναίκα.

Δεν μ’ αρέσει η τροπή που έχει πάρει το φετινό Survivor επειδή το έζησα έστω αυτές τις δύο εβδομάδες, δεν μου αρέσει, οπότε έχω επιλέξει να μην το βλέπω. Το αγαπώ γιατί είναι ένα πρόγραμμα το οποίο με ανέδειξε, δεν θέλω να πω κάτι άσχημο για εκείνο και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να το ξανακάνω.

Σίγουρα θα ήθελα να το κερδίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αλλά βλέπω και τον Σάκη Κατσούλη, είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης, σε όλα καλός», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη δηλώνει πως «είμαι στα καλύτερα μου...»...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το ταξίδι της στο εξωτερικό που κράτησε μια εβδομάδα και περίπου, γύρισε στην Ελλά ανανεωμένη. Πέρασε απίστευτες στιγμές μαζί με τους φίλους της, μέσα στους οποίους βρισκόταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο νέος της σύντροφος από το καλοκαίρι (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους) μετά τον χωρισμό της.

Μετά την επιστροφή της μάλιστα από το ταξίδι της, βρέθηκε σε event και οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν στην ελληνική show.

Σε ερώτηση σχετικά με το Survivor All Star και τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε «Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω Survivor», ενώ σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την παίκτρια με την οποία φημολογείται πως έχει σχέση είπε «Δεν γνωρίζω αν είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα. Λέγονται πράγματα από ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε «Είμαι στα καλύτερα μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες (από το ταξίδι της στο εξωτερικό) έχω πολύ υλικό».

Στο ταξίδι αυτό σε εξωτικές και μη χώρες ήταν μαζί και ο Γρηγόρης Μόργκαν με τον οποίο λέγεται πως είναι ζευγάρι «Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν. Νιώθω πολύ άβολα (να μιλάει για την προσωπική της ζωή) αμήχανα».

Δείτε επίσης: Η μεγαλύτερη απόδειξη πως είναι full in love - Το τρυφερό βίντεο της Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν