Στο νοσοκομείο ο γιος της Χριστίνας Αλούπη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / aloupichristina
Instagram / aloupichristina

Πολύ δύσκολες και γεμάτες ταλαιπωρία είναι οι τελευταίες μέρες για την Χριστίνα Αλούπη, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο γιος της νοσηλεύεται τις τελευταίες πέντε ημέρες στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα για τον γάμο της και τις φήμες χωρισμού), δημοσίευσε το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4 μια φωτογραφία να κρατά το χεράκι του γιου της αναφέροντας πως νοσηλεύεται 4 μέρες στο νοσοκομείο.

Σήμερα και ειδικότερα το πρωί της Κυριακής 23/4 η Χριστίνα Αλούπη προχώρησε μια νέα ανάρτηση, στην οποία πέρα από το ότι εμφανίζεται πλήρως ταλαιπωρημένη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως παραμένει για 5η ημέρα στο νοσοκομείο και στο πλευρό τους γιου της.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει αναφέρει παραπάνω λεπτομέρειες για τον λόγο που νοσηλεύεται ο γιος της.

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Αλούπη από το νοσοκομείο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Αλούπη από το νοσοκομείο 

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Αλούπη από το νοσοκομείο με τον γιο της

Όσα αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της για τα παιδιά της

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/9, και μίλησε για τα δύο της παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ, για την προσαρμογή τους στην Ελλάδα μετά από την ζωή τους στην Αμερική, αλλά και για τις φοβίες που είχε η ίδια ως μαθήτρια.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στην πρώτη δημοτικού και ανυπομονεί να ξεκινήσει το σχολείο, σε αντίθεση με εκείνη, που όταν πήγαινε σχολείο φοβόταν, επειδή της έλειπε η μαμά της.

«Ο μικρός μου γιος είναι 3,5 ετών και ο μεγάλος 6. Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλύτερα απ' ότι περίμενα».

«Θυμάμαι μικρή φοβόμουν να πάω σχολείο και μου έλειπε η μαμά μου», κατέληξε μιλώντας για την απώλεια που την στιγμάτισε.