«Μου είπαν να μην ασχολούμαι με το συγκεκριμένο» - Η απάντηση του Alpha για την κόντρα της Ψυχαράκη με το Μικρούτσικο

Μετά από όσα είχαν συμβεί ανάμεσά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου είπαν να μην ασχολούμαι με το συγκεκριμένο» - Η απάντηση του Alpha για την κόντρα της Ψυχαράκη με το Μικρούτσικο

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη το βράδυ του Σαββάτου (22/4) ήταν καλεσμένη στο Just the 2 of us με τη δικηγόρο να ''πιάνεται'' από τις κάμερες σε δηλώσεις, που προβλήθηκαν την Κυριακή 23/4 στο Open Weekend.

Η ξανθιά γυναίκα από την Κρήτη αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της μετά το Big Brother, το οποίο είχε κερδίσει αλλά και σε ένα πρόσωπο, με το οποίο αιωρείται στον αέρα, πως υπάρχει μία κόντρα!

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στον οποίο είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη η Ψυχαράκη, η οποία εν τέλει στο μεγαλύτερο μέρος της δε μπορούσε να προβληθεί δημόσια. Αυτό φαίνεται να είναι το παρασκήνιο, που τόσο η Ψυχαράκη είναι ψυχραμένη μαζί του και ο Μικρούτσικος από τη μεριά του δε θέλει να αναφέρεται στο πρόσωπό της - (δείτε τα αιχμηρά σχόλια του Μικρούτσικου για εκείνη).

«Είχε γίνει, λέει, ένα τόσο εκρηκτικό και ανεπίτρεπτο για να το προβάλλουν στην τηλεόραση. Δεν υπήρξε τίποτα από όλα αυτά, που με κατηγορούσε ο κύριος Μικρούτσικος. Εάν το είχαν προβάλει, θα μας είχαν λέει βάλει μέσα. Φαντάσου πήρα την παραγωγή και ρώτησα: «Είχε συμβεί κάτι τέτοιο;» Και μου είπαν φυσικά να μην ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Με τι ασχολείται μετά το Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπορεί να απασχόλησε λίγο μετά την νίκη της στο Big Brother, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει αποστασιοποιηθεί από τα μέσα. Παρόλο που έχει δηλώσει πως της αρέσει η τηλεόραση, μένει μόνιμα στην Κρήτη όπου διατηρεί και το δικηγορικό της γραφείο.

Ωστόσο, πρόσφατα δέχτηκε μια αναπάντεχη πρόταση, την οποία φαίνεται πως δεν αρνήθηκε. Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και τη δικηγορία, αλλά με την... ομορφιά.

Συγκεκριμένα, δέχτηκε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμός Ομορφιάς για άνδρες που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κέντρο GALEA στην παραλιακή του Ηρακλείου της Κρήτης, με σκοπό να περάσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του πολέμου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη big brother