«Με τον Βασάλο it's complicated, με τον Γρηγόρη Μόργκαν...» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή

Η αποκάλυψη για το ταξίδι της στην Καλιφόρνια με τον surfer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον Βασάλο it's complicated, με τον Γρηγόρη Μόργκαν...» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε event και έτσι η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/4. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στα επαγγελματικά της σχέδια, στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τον Γρηγόρη Μόργκαν (δείτε εδώ το βίντεό τους από το ταξίδι τους), αλλά και στα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο, είτε ο personal trainer είτε η αθλητικογράφος, δεν έχουν εξηγήσει τι συμβαίνει ανάμεσά τους, και με το ίδιο ύφος κινήθηκε στις απαντήσεις της, ωστόσο ξεκαθάρισε για το ταξίδι της στην Καλιφόρνια με τον surfer που της προσάπτουν έναν νέο δεσμό.

Το ξεκαθάρισμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Βασάλο και τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Η τηλεόραση είναι στα σχέδιά μου και για του χρόνου, για φέτος δεν προλαβαίνω την σεζόν. Ποτέ δεν λέμε όχι σε ωραίες προτάσεις, απλά πλέον πρέπει να βάλω προτεραιότητα την Ευρυδίκη», είπε αρχικά εξηγώντας πως δεν αποκλείεται να την δούμε σε κάποιο πάνελ.

Στη συνέχεια αφού εξήγησε πως δεν παρακολουθεί Survivor All Star, τόνισε πως δεν αισθάνθηκε άβολα με την εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την σχέση τους: «Αν ήμουν εκεί θα ένιωθα κι εγώ αμήχανα και άβολα, θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. It's complicated. Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήμουν με πολλά άτομα. Κάναμε αυτό το ταξίδι για το surf. Ποτέ δεν έχω βγει να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω κάτι τόσα χρόνια».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο, επισήμανε: «Έχω κουραστεί! Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη... ε δεν μπορώ κι εγώ. Φτάνει. Για την εγκυμοσύνη δηλαδή είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζήτημα, έχει κουράσει και συνδυαστικά με την απώλεια με την σκυλίτσα μου, αυτό άφησε λίγο υπονοούμενα για μία εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε».