«Δυστυχώς, είμαι αδύναμη πολύ» - Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της Βάνας Μπάρμπα

«Πιστεύω θα τα καταφέρω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δυστυχώς, είμαι αδύναμη πολύ» - Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της Βάνας Μπάρμπα

Τη Δευτέρα 24/4 η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την ηθοποιό να κάνει σε πρώτο επίπεδο αποκαλύψεις για την υπόθεση Γεωργούλη (δείτε τις εδώ) και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τι είναι ακριβώς αυτό, που της συμβαίνει ωστόσο δεν κρύβει, ότι κάνει ειδικές θεραπείες για να το αντιμετωπίσει, πηγαίνοντας μάλιστα και στο εξωτερικό (δείτε εδώ σε ποια χώρα βρέθηκε).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της, η Μπάρμπα έκανε γνωστό, πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, ωστόσο επειδή ο οργανισμός της είναι εξαντλημένος δε θα μπορέσει να ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτική, όπως παλιότερα!

Οι νέες αποκαλύψεις της Βάνας Μπάρμπα για την κατάσταση της υγείας της

«Δυστυχώς περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου, είμαι αδύναμη πολύ, δεν έχω τη δύναμη, περνάω καλά, δόξα τω θεώ αλλά δεν είμαι ακόμα γερή. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, δεν είναι εύκολο, κάνω κάποια ανοσοθεραπεία, πιστεύω θα τα καταφέρω», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Η εξομολόγηση της Μπάρμπα για το θέμα υγείας της

Η Μπάρμπα μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη η Βάνα Μπάρμπα για το λόγο, που έφτασε στο σημείο να έχει σοβαρό θέμα. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, δεν είχε σκοπό να το μοιραστεί δημόσια και πως ακόμη και η κόρη της δεν γνωρίζει πολλά σχετικά, ενώ και τα κοντά της πρόσωπα θα το μάθουν από την συνέντευξη της.

Βάνα Μπάρμπα πρόβλημα υγείας

Ενας από τους λόγους για τους οποίους δεν θα είσαι υποψήφια είναι ότι έχει προκύψει και ένα θέµα υγείας.

Ναι, έχω ένα θέµα σοβαρό µε την υγεία µου και δεν µπορώ να αντέξω όλη αυτή την κόπωση. Το να τρέχω και να πηγαίνω σε κόσµο δεν το αντέχω, γιατί δεν έχω αυτή τη δύναµη. Μου το συνέστησαν. Πρέπει να είµαι πιο ήσυχη και να κάνω πράγµατα που δεν µε εξαντλούν.

Τι ακριβώς συνέβη;

Υπάρχει ένας λόγος που δεν µε αφήνει να µιλήσω γι’ αυτό.

Κάνεις κάποιες θεραπείες;

Ναι, κάνω ανοσοθεραπεία, η οποία πάει πάρα πολύ καλά, ευτυχώς. Προσπαθώ να τρώω καλά. Χρησιµοποιώ και την προσευχή ως έναν πνευµατικό δρόµο. Το συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους που περνάνε προβλήµατα υγείας. Με µια πνευµατική τροφή όλα πάνε καλά. Με την πίστη, που είναι πολύ σηµαντικό.

Φοβήθηκες όταν το έµαθες;

Ναι, φοβήθηκα. Σκέφτηκα το παιδί, σκέφτηκα τα πάντα.

Πώς έµαθες για το πρόβληµα;

Ενιωσα κόπωση. Ξαφνικά δεν είχα δύναµη. Και ακόµη δεν έχω. Λίγα πράγµατα µπορώ να κάνω. Οµως πάµε καλά. Μακάρι να µπορούσα να βοηθήσω και να µπω στη µάχη για την πατρίδα µου, αλλά δεν µπορώ. Κατ’ αρχάς, να βγουν καινούργιοι άνθρωποι, πρόσωπα.

Με ποιο πρόσωπο µοιράστηκες το πρόβληµα της υγείας σου;

Προσπάθησα να µην το µάθει κανείς. Αν δεν γύριζα από Ρώµη, δεν θα µαθευόταν. Με εσάς το µοιράζοµαι. Με εσάς το µαθαίνουν οι δικοί µου.

Η κόρη σου τι σου είπε για το θέµα υγείας;

Η κόρη µου δεν ξέρει πολλά και δεν πρέπει να ξέρουν τα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να προχωράνε µπροστά, να ανοίγουν τα φτερά τους. Να µην τους απασχολούν προβλήµατα. Τα παιδιά χρειάζονται σταθερότητα και όχι ανασφάλεια.