Υπόθεση Γεωργούλη: «Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω διάθεση να...» - Η δημόσια απολογία του Δαβαράκη για την αντίδραση στην ανάρτηση της Παπαθωμά

«Εντάξει έβαλα ένα βλακώδες γέλιο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Υπόθεση Γεωργούλη: «Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω διάθεση να...» - Η δημόσια απολογία του Δαβαράκη για την αντίδραση στην ανάρτηση της Παπαθωμά

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη φόρα η υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού κατά του Αλέξη Γεωργούλη, διάσημοι και μη έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός και ενώ σε μεγάλο βαθμό ο ηθοποιός έχει ήδη "καταδικαστεί" από το κοινό, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι πήραν το μέρος τους, ενώ άλλοι έμειναν ουδέτεροι, καθώς τον γνωρίζουν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλο αυτό είναι αλήθεια.

Τις προάλλες, μάλιστα, η Θεοφανία Παπαθωμά προχώρησε σε μία ανάρτηση η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μπέρδεψε τον κόσμο που την παρακολουθεί, αλλά και ενημερώνεται για την υπόθεση (δείτε την εδώ). Ένα από τα πρόσωπα που με την αντίδραση που έκανε στην ανάρτηση αυτή φάνηκε να συμφωνεί, είναι ο Άρης Δαβαράκης (δείτε εδώ ποια είναι τα άλλα δύο πρόσωπα).

Η δημόσια συγγνώμη του Άρη Δαβαράκη για την αντίδρασή του στην ανάρτηση της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη

Ο ίδιος, ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας 24/4, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, θέλησε να απολογηθεί δημόσια για την κίνησή του, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να αναμειχθεί καθόλου στο όλο ζήτημα.

«Ναι, εντυπωσιάζομαι και με τον εαυτό μου και με το γεγονός ότι συζητήθηκε πολύ αυτό, γιατί εγώ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτά που σημειώνω ή γράφω συζητούνται πολύ. Εν πάση περιπτώσει, ναι το κοίταξα, γιατί δεν το θυμόμουν. Είχα βάλει ένα γέλιο, το οποίο είναι βλακώδες όπως βλέπω τώρα. Την είδα λίγο επιπόλαια την ανάρτηση, δηλαδή ότι διάλεξε τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν να βιάσει. Εντάξει έβαλα ένα βλακώδες γέλιο. Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με όλο αυτόν τον οχετό, ο οποίος χαρακτηρίζει μία προεκλογική περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο στιχουργός.

«Είναι κάποιες στιγμές που κάνεις ένα scrolling και βλακωδώς χωρίς να ξέρεις και ποια είναι η κυρία Παπαθωμά και τι εκφράζει και με ποιον είναι, δεν μπορώ να τα βάζω αυτά συνέχεια στη ζυγαριά», πρόσθεσε έπειτα.