Αμήχανη και κομπιασμένη - Η στάση της Καληφώνη από το 1ο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μάστορας (Βίντεο)

Η κίνηση που συζητήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη φαίνεται, πως αγαπάει πολύ τα μπουζούκια και μάλιστα η σχέση της με το Χρήστο Μάστορα αποτελεί ένα νέο και πολύ βασικό κίνητρο της να επισκέπτεται μουσικές σκηνές και ειδικά αυτή, που εμφανίζεται ο καλός της.

Τα νυχτοπερπατήματα του μοντέλου στο Εnastron ήταν κάτι σύνηθες για φέτος, όταν ακόμη όλοι αναρωτιόντουσαν αν της αρέσουν τόσο πολύ οι ''Melisses'' ή αν υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και στο Χρήστο Μάστορα (δείτε τις εδώ μοναδικές φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο Ντουμπάι).

Πλέον είναι γνωστό, πως μιλάμε για ένα ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα πρόσφατα την είδαμε -μέσα από ένα βίντεο στο Tik tok- την Καληφώνη να διασκεδάζει ακριβώς κάτω από την πίστα. Αυτό ωστόσο, που κάνει εντύπωση είναι η αντίδραση της Γαρυφαλιάς τη στιγμή, που πλησιάζει σε εκείνη ο Μάστορας...με την ίδια να κομπιάζει και γυρνάει το κορμί της από την άλλη.

Το βίντεο με τη Γαρυφαλιά Καληφώνη και το Χρήστο Μάστορα στα μπουζούκια

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν ως ζευγάρι δημόσια

H σχέση του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.

Οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς για τη σχέση τους

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο πριν μερικές μέρες -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.