Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αλέξης Γεωργούλης - Η εξομολόγηση συνεργάτη του

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) στην ενημερωτική εκπομπή «T-live» αναφέρθηκαν για άλλη μια μέρα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, που κατηγορείται για βιασμό σωματική κακοποίηση. Στην εκπομπή του ALPHA, μιλώντας ένας συνεργάτης του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψαν την τωρινή ψυχολογική κατάσταση του.

Η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη Γεωργούλη

«Είναι άψογος, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, που δεν πίεζε ποτέ τους συνεργάτες του. Ένας άνθρωπος άνετος, ευχάριστος και χαλαρός. Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει πως όλο αυτό είναι αδιανόητο. Στημένο και αδιανόητο και νιώθει πάρα πολύ άσχημα. Όλοι οι συνεργάτες του, όταν μιλάνε, λένε πως περνούν πολύ καλά στην εργασία τους και δε νιώθουν καμία πίεση», είπε ο συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μέσω skype εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Η ηθοποιός και ευρωβουλευτής κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά από 38χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, καταγγελία σε βάρος του έγινε στις βελγικές αρχές το 2020 και αφορούσε σε «βαριά ποινικά αδικήματα». Σε ίδιο χρόνο, προσωποποιήθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία είναι επώνυμη από τον χρόνο πλησίον της πράξης.

Η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην τηλεόραση. Βέβαια αρκετοί είναι εκείνοι που τον υποστηρίζουν όπως η Θεοφανία Παπαθωμά που προκάλεσε οργή με την ανάρτηση της.

Βέβαια, είναι και εκείνοι που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό, ωστόσο, αν βγει ένοχος θα είναι οι πρώτοι που θα του γυρίσουν την πλάτη, στηρίζοντας το θύμα.

«Δεν έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε ήδη μόνο στο στάδιο της προανακρίσεως. Δηλαδή υπάρχει μόνο καταγγελία, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Αυτή είναι η πιθανολόγησή μου. Εφόσον λοιπόν υπάρχει μόνο μια καταγγελία αρχίζουν τα μεγάλα ερωτηματικά.

Έχουμε ένα φερόμενο θύμα το οποίο είναι δικηγόρος και γνωρίζει ότι ένας που διαπράττει ποινικό αδίκημα διατρέχει τον κίνδυνο να δικαστεί μέσα στην αυτόφωρη διαδικασία, δηλαδή μέσα σε 48 ώρες μετά την καταγγελία να συλληφθεί και να παραδοθεί στις Αρχές. Εδώ βέβαια έχουμε έναν ευρωβουλευτή που δεν μπορεί να συλληφθεί. Δεν συνελήφθη ποτέ. Άρα η καταγγελία είναι υπό πάρα πολλά ερωτηματικά και για αυτόν τον λόγο έχω εκπλαγεί από το καθεστώς υποκρισίας που υπάρχει στην ελληνική πολιτική σκηνή» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Είμαστε σε έναν παραλογισμό ακραίο. Αν δεν είχε γίνει η καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς της όπως είχε πει ο αείμνηστος Κατσιφάρας. Είναι μία υπάλληλος των Βρυξελλών όπως είναι χιλιάδες άλλοι Κακώς δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της και η εικόνα της», ανέφερε στη συνέχεια.

«Το γεγονός και μόνο ότι δημοσιοποιείς ένα γεγονός και την άλλη μέρα πηγαίνεις στο Ευρωκοινοβούλιο και συνυπάρχεις με τον βιαστή σου για τουλάχιστον τρεις μήνες και τρία χρόνια μετά. Αυτή που δημοσιοποίησε το γεγονός κάτι θέλει να κερδίσει. Το γεγονός πως δεν είπε ότι με βίασε ο άνθρωπος που συνυπάρχω. Την αμφισβητώ ακραία την καταγγελία και έχει τεράστια υπερασπιστικά επιχειρήματα ο κύριος Γεωργούλης», συμπλήρωσε.