Με πέντε λέξεις το αποκάλυψε - Η ανακοίνωση του Αντώνη Σρόιτερ για το συμβόλαιο στον Alpha

«Είναι κακή χρονιά με πολύ κακά γεγονότα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Δυετέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκιαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο γνωστός παρουσιαστής του ALPHA, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων και το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και την αγάπη που έχει για το μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μπούκη: «Τι να κάνουμε είναι ωραίος...» - Η εξομολόγηση της για τον Αντώνη Σρόϊτερ

Η ανακοίνωση του Αντώνη Σρόιτερ για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα, μακριά είμαστε, έχουμε ακόμα δουλειά, τα βλέπουμε αυτά στο μέλλον. Είναι κακή χρονιά με πολύ κακά γεγονότα, ειδικά για όσους είναι γονείς και έχουν παιδιά. Κερδίζεις χρόνια. Είμαι κοντός, δεν είμαι για μπάσκετ. Κάτω από 1,90 είσαι κοντός. Εμείς μεγαλώσαμε με πρότυπο τον Τζόρνταν», ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Κυριακής 19/3 ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος έδωσε το παρών σε Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, όπως και πολλοί ακόμα άνθρωποι της τηλεόρασης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε με αφορμή τα Τέμπη και για το θέμα του αν οι ψυχαγωγικές εκπομπές μπορούν να κάνουν ενημέρωση (δείτε εδώ τι είχε πει για τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου).

«Δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να ασχολούνται με θέματα μεγάλα της επικαιρότητας γιατί όταν έχει συμβεί μια μεγάλη τραγωδία το να λες ότι “εγώ είμαι ψυχαγωγική εκπομπή” είναι χαζομάρα.

Δεν θεωρώ ότι η ψυχαγωγία δεν μπορεί να χειριστεί μεγάλα θέματα της επικαιρότητας όπως δεν θεωρώ ότι τα δελτία ειδήσεων μια μεγάλη χαρά δεν μπορούν να τη χειριστούν επίσης», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σρόιτερ.