«Δεν ερχόταν καν στις πρόβες» - Η Ψυχαράκη ''άδειασε'' το Βαρθακούρη για τη συνεργασία τους στο J2US

Παρασκήνιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ερχόταν καν στις πρόβες» - Η Ψυχαράκη ''άδειασε'' το Βαρθακούρη για τη συνεργασία τους στο J2US

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη το βράδυ του Σαββάτου (22/4) ήταν καλεσμένη στο Just the 2 of us με την ίδια να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που προβλήθηκαν την Κυριακή 23/4 μέσα από την εκπομπή Open Weekend.

Η γνωστή δικηγόρος, που γνωρίσαμε ως νικήτρια του Big Brother ήταν για μία ακόμη φορά αποκαλυπτική και χείμαρρος σε όσες ερωτήσεις δέχτηκε από τη ρεπόρτερ, που τη συνάντησε.

Τόνισε μάλιστα με μεγάλη χαρά, πως θα ήθελε να λάβει ξανά μέρος στο Just ειδικά εάν γίνει all star κύκλος. Να θυμίσουμε εδώ, πως Ψυχαράκη ήταν ζευγάρι με το Χάρη Βαρθακούρη - με τους δύο ωστόσο να μην έχουν την καλύτερη χημεία (δείτε εδώ τις σχέσεις, που κράτησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού).

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρία Ψυχαράκη με το Χάρη Βαρθακούρη

«Αν γίνει J2US All Star θα με δείτε σίγουρα, διότι μου το έχει προτείνει ήδη ο κύριος Κοκλώνης. Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν είχε καταλάβει, ότι εκείνος είναι ο δάσκαλος και εγώ είμαι η μαθήτρια, επομένως, θα πρέπει να μου μάθει και κάποια πράγματα. Δεν ήταν όμως εκείνη τη στιγμή εκεί.

Δεν ερχόταν καν στις πρόβες παιδιά, με ενοχλούσε αυτό, με ενοχλούσε πάρα πολύ, γιατί έπαιρνε τα εύσημα εκείνος, ενώ στην τελική προσπαθούσα μόνη μου», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Στη συνέχεια απασφάλισε για τη σχέση της με τον Μικρούτσικο

Είναι γνωστό, πως πριν καιρό η Ψυχαράκη είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η οποία εν τέλει στο μεγαλύτερο μέρος της δε μπορούσε να προβληθεί δημόσια. Αυτό φαίνεται να είναι το παρασκήνιο, που τόσο η Ψυχαράκη είναι ψυχραμένη μαζί του και ο Μικρούτσικος από τη μεριά του δε θέλει να αναφέρεται στο πρόσωπό της - (δείτε τα αιχμηρά σχόλια του Μικρούτσικου για εκείνη).

«Είχε γίνει, λέει, ένα τόσο εκρηκτικό και ανεπίτρεπτο για να το προβάλλουν στην τηλεόραση. Δεν υπήρξε τίποτα από όλα αυτά, που με κατηγορούσε ο κύριος Μικρούτσικος. Εάν το είχαν προβάλει, θα μας είχαν λέει βάλει μέσα. Φαντάσου πήρα την παραγωγή και ρώτησα: «Είχε συμβεί κάτι τέτοιο;» Και μου είπαν φυσικά να μην ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.